[Žinios trumpai] Prie sienos su Sakartvelu atsivėrė „pragaro ratai“: „žmonės šaukia, mušasi, geria kažkokį purviną vandenį, jiems gresia mirtis“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-09-29 11:34
„Šios trys dienos pakeitė mano gyvenimą“ Pagaliau gal rusai susimastys, kad politika reikia domėtis.
skimas969 2022-09-29 12:55
Nieko jie nemasto, jie bega nuo mobilizacijos ir toliau garbina Rusijos siekius, tik meile putinui sumažėjo....
Treisonas 2022-09-29 13:26
Tai valstybės piliečiai, kurie vieną dieną išdidžiai važinėju su Z raide ant mašinos, o kitą jau be jos, tarsi niekur nieko, o dabar mes esame aukos, kurioms turite padėti. Didelė klaida padėti šiems žmonėms, jie netiki vakarų pasauliu, netiki demokratiją, tai kam įsileisti tuos kurie šloviną Putiną ir jo karą, džiaugiasi okupuotomis teritorijomis, kurių jiems nereikia ir niekada nereikės, didžioji dalis net nebuvo iš savo miesto išvykę, o Rusiją milžinišką, bet juk svarbiausia kad pavyko užgrobti, nužudyti. Jie privalo pajusti pasekmių kainą, čia ne Hitlerinė Vokietija, kuomet po karo visi rėkė, o ką aš galėjau padaryti vienas.
Benediktas 2022-09-29 13:42
Yra dalis, kurie Z. Kita vertus, jei ES ir kitos valstybes neįsileistu ju, neaišku, ar eitu i karą pries Ukraina ar bunduot. Nes jei i karą prieš Ukrainą, tai negerai Ukrainai. Tai iš dalies gerai, kad dar turi kur išvykt. Mūsų, tai per maža valstybė, kad juos priiminėti, paskui gali būti problemų su Z. Sakartvelas tai labai daug pasiemė pagal savo dydi, bus matyt, kaip tai atsilieps valstybei - gal gerai, gal ne.
IceBullet 2022-09-30 21:30
Jeigu jie eitu i kara pries UA - butu utilizuoti greitai ir neskausmingai. Ju sansai pacioje rusijoje kazka padaryti daug didesni ir jeigu ne visiski bambukai - jie tai supranta. Blogai, kad kazachstanas, gruzija ir kiti juos isileidzia. Butu mano valia, tai as tuose pasienio punktuose minu prideciau.
eXpo 2022-09-30 23:09
'Gėrėme nešvarų vandenį, kurio maldavome iš tolimųjų reisų vilkikų vairuotojų' , idomu kodel vilkiku vairuotojai veziojasi nesvaru vandeni?