Rusija susirado naują priešą? Rusų politologas nurodė šalį, turinčią „savų planų“ Krymo pusiasalyje  ()

Rusijos politologas, buvęs Valstybės Dūmos deputatas Semjonas Bagdasarovas Solovjovo laidoje teigė, kad Turkija išbandė raketą „Tayfun“ ir paleido ją link Sinopo, nuo kurio iki Sevastopolio buvo tik 300 km.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-22 Rusija susirado naują priešą? Rusų politologas nurodė šalį, turinčią „savų planų“ Krymo pusiasalyje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politologas ir istorikas, buvęs Valstybės Dūmos deputatas Semjonas Bagdasarovas mano, kad Rusija turėtų persvarstyti savo santykius su Turkija, kuri esą kelia grėsmę. Tai jis pareiškė propagandinės laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“, transliuojamos per televizijos kanalą „Rossija-1“, eteryje.

„Tai pati pavojingiausia tendencija. Turime kitaip pažvelgti į sandraugą su Turkija. Aš kalbėjau apie tai daug kartų“, – sakė Bagdasarovas.

Spalio 18 dieną Turkija išbandė raketą „Tayfun“ („Taifūnas“). Ji sėkmingai pasiekė tikslą 561 km atstumu per 458 sekundes. Kaip nurodyta, raketa buvo paleista iš Rizės miesto rajono į karinį objektą netoli Sinopo šiaurinėje šalies dalyje.

„Kaip manote, kuria kryptimi skrido raketa? Ji skrido ne link Egėjo jūros, ne link Viduržemio jūros ir ne į Turkijos vidų. Ji skrido link Sinopo, priešais Krymą", – komentavo Bagdasarovas.

Kartu jis pabrėžė, kad atstumas nuo Sinopo iki Sevastopolio yra 300 km.

 

Tai ne pirmas kartas, kai Rusijos politologas kalba apie tariamą Turkijos grėsmę Rusijai.

„Kokios partnerystės? Prisiminkite, kiek konfliktų turėjome su Turkija. Istoriniai karai. Pastaruoju metu turime konfliktą dėl Sirijos. Turkai okupavę nemažą Šiaurės Sirijos dalį“, - sakė jis interviu liepos 2 d.

Anot jo, Ankara ir ypač prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas kuria savo planus dėl Rusijos okupuoto Krymo pusiasalio. Ir dėl šios priežasties šaliai agresorei esą reikia saugotis Turkijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(0)
(143)

Komentarai ()