Rusija jau kalba apie naują karą Europoje: skelbia, kas bus auka - laukia 4-asis padalinimas, nes ten yra Rusijos teritorija  (2)

Dmitrijus Medvedevas sakė, kad esant dabartinei Lenkijos vadovybės politikai, gali įvykti dar vienas Lenkijos padalijimas. Anot jo, tai, kad Suvorovo kadetų korpusas ir Gubernatoriaus rūmai dabar priklauso Lenkijai, yra atsitiktinumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pakomentavo pranešimus, kad Lenkija „atėmė“ iš Rusijos ambasados ​​poilsio centrą ir pradėjo statyti tvorą Kaliningrado pasienyje. Medvedevo teigimu, tai daroma piktybiškai Rusijai minint Nacionalinę vienybės dieną, kuri Rusijos Federacijoje švenčiama lapkričio 4-ąją.

Rusijos politikas teigė, kad šią 1612 metų dieną Maskva buvo „pagaliau išvalyta iš įžūlių lenkų“. Nuo tada, anot jo, Lenkijoje prasidėjo nesibaigiančių skaidymų laikotarpis, trukęs tris šimtmečius.

Medvedevas svarsto, ar pagal dabartinę Lenkijos vadovybės politiką galėtų būti dar vienas šalies padalinimas (pirmieji trys vyko XVIII a. pabaigoje, po kurių žlugo Lenkijos-Lietuvos Sandrauga arba ATR).

 

Ir tai, kad buvę Varšuvos Suvorovo kadetų korpuso rūmai, pastatyti 1903 m. (dabartinė Lenkijos ministro pirmininko kanceliarija) ir Gubernatoriaus rūmai (dabartinė Lenkijos prezidentūra) dabar priklauso Lenkijai, jis tai pavadino atsitiktinumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(69)
(-62)

Komentarai (2)