„Sovietinė ir rusų karo mokykla nieko verta!“: Armėnija šokiruota Karabacho ir Ukrainos karo – skelbia, ką skubiai darys  ()

Armėnijos gynybos ministras Surenas Papikianas mano, kad sovietų ir rusų karo mokykla mūšio lauke parodė nekompetenciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę šios savaitės pabaigoje išsakė Armėnijos gynybos ministras Surenas Papikianas. Jo žodžiais, dabar reikia padaryti viską, kad karys tikrai įsivaizduotų, kas yra tikras karas.

Ministras įsitikinęs, kad sovietinė mokykla, kurią Armėnija integravo į visas savo karines bendradarbiavimo su Rusijos Federacija programas, per paskutinius karinius konfliktus įrodė savo negyvybingumą, informuoja „Ukraina 365“.

Jerevanas pasiruošęs pradėti vykdyti naujas karines reformas, kad karys suprastų, kas yra tikras karas.

Tokios nuomonės buvo pasiekta Armėnijoje po karo Karabache ir Ukrainoje. Jau dabar armėnai pasiruošę didinti karo tarnybos patrauklumą pagal sutartį.. Treji metai ir 165 milijonai dolerių buvo skirti naujai karinei reformai Armėnijoje.

 

Bet Armėnijos opozicija reikalauja iš Papikiano konkretumo: jei Armėnija atsisakys sovietinės karo mokyklos, kurią pasirinks. Opozicija taip pat mano, kad Armėnija 2020 m. pralaimėjo 44 dienas trukusį karą Karabache dėl kontrolės ir ryšio problemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()