Kinijoje panika: tai ką rodo per FIFA 2022 transliacijas gali sukelti masinius maištus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-12-05 15:20
Kažkur labai girdėti teiginiai, ar ne
Benediktas 2022-12-05 15:43
Jo, tiktai Pekinas tuo naudojasi, kad neleistų rinktis mitingams dėl prastėjančios ekonominės situacijos. O pas mus - dėl sveikatos, išvis nebuvo aišku į ką tai pavirs.
immortallt 2022-12-05 15:46
Pas mus net per įkarštį, kai uždarytos parduotuvės buvo, kai tau nustatė, kad sergi COVID ir buvo paskirstas karantinas, niekas durų neužkaldavo. Taip kad gal nelygink agurko su...
mindaugas.vaitiekūnas 2022-12-05 19:58
Vietoj užkaltų durų gaudavai fotografuojantį droną prie lango. Jei durys būtų užkaltos, tai už ką tau baudą išrašys?
kestutisz 2022-12-05 20:26
buvo ir juokingesnių dalykų - sveikų žmonių gaudymai miškuose, izoliuotų prievartavimai eiti prie lango pamojuot, netgi sako buvo nukrentėjusių per telefono geolokaciją ir pan. Na tik nesugebėjo tokio kiniško mąsto pasiekt, tai dabar ir mažiau juokinga nei kinų situacija. O kinų situacija paprasta - jų vadukas tiesiog negali likti neteisus su savo zero covid politika, tad greičiau numarins juos namie, bet jokiu būtų neatšauks.
bahuriux 2022-12-06 01:13
Aš atsimenu kaip visi gyrė net ir čia forume kaip Kinija gerai susitvarkė su pandemija. Bet ar tikrai pasiteisino tokios priemonės?
immortallt 2022-12-06 08:26
bahuriux, tinkamu laiku tinkamos priemonės. Iš pradžių taip, tokios priemonės labai pasiteisino. Kai atsirado vakcinos ir dauguma pasiskiepijo arba buvo prasirgę - prasmės nebėra. Nebent tau Lietuvoje kelių tūkstančių žmonių gyvybė nieko nereiškia, tada ne, prasmės nebuvo, nes gyvenimas prasmės neturi. Nebūk tas žmogus, kuris nori, kad vienas sprendimas tinka visoms situacijoms ir visada.
Laurynas19 2022-12-06 10:59
Nesijaudink, Immortallt, jau užsirašė visus geriausius būdus "pandemijai" valdyti bei apsaugoti sveikatos sistemą nuo perkrovimo. Kitam kartui bus paruošti netik betoniniai užtvarai gatvėms tverti, bet ir suvirinimo aparatai durims blokuoti. Kameras privalėsite namuose įsijungę laikyti, o ne per langą pareigūnams mojuoti.. Taip pat už blogai užsidėtą kaukę į pataisos vienutę sėsit. Baudos nepadeda, kaip ši pandemija parodė. Pavers jis pragaru jūsų neišsilavinusių debiliukų gyvenimą.
Dannas3 2022-12-06 11:34
Oi kaip noreciau, kad visos "genocido aukos" butu pagyvene kinijoj, gal tada nustotu kliedet, kaip Lietuvoj naciai ju laisves varze, versdami parodyti popiergali, norint ieit i didesne parduotuve. Kad kinai bus priversti laikytis zero covid, jau seniai buvo kalbama, cia ne joks debiliskas vado ismislas. Kinai su savo kinietiska neveikiancia vakcina ir zero covid isivare save i kampa. Zmones neigijo imuniteto nei prasirge nei gave vakcinos, todel bijo jog jei atlaisvins, kai jau mineta uzkis ligonines plius mirtu bilekiek apie 2 limonus pagal skaiciavimus.
HardAxe 2022-12-06 11:58
Yra skirtumas ar nėra? a) "ištemkim kreivę" b) nulinio covid politika.
kestutisz 2022-12-06 12:01
Na jau, tik nereikia, kas ten - kinai kitokie žmonės nei visama likusiame pasaulyje, kad neįgijo imuniteto persirgę? Ne, tai tiesiog idiotizmas, vaduko susigalvota fikcija kurią dabar būtina palaikyti vien dėl kažkokio ten "autoriteto".
Dannas3 2022-12-06 12:19
Skaityt moki? Koks imunitetas, kokie persirgimai, jei ju sukurta vakcina neveike, plius zero covid politika, tai persirgusiu visiska mazuma. Vadas turejo du pasirinkimus: nerizikuot uzsidarant, salies ekonomikos saskaita, arba rizikuot zmoniu gyvybiu bei tos pacios ekonomikos saskaita. Gali pats sprest kuri blogybe mazesne. Mano isvada, kad dabartine situacija tai ne vieno sprendimo, bet visos eiles blogu sprendimu, bei nepasisekusiu ivykiu pasekme, o ne vieno vado sugalvotas kliedesys.
kestutisz 2022-12-06 12:35
O girdėjai apie tai, kad vakcina != imunitetas? Kad galima tiesiog persirgti ir jį įgyti be jokių skiepų? Dabar gi dėl savo kliedesių pakuoja ir jau persirgusius jei tik užfiksuojama testu (joks imunitetas nelenda į išorę ir nepadaro apsauginio burbulo kurio dėka joks sukėlėjas jau niekada net nepaliečia kokios nosiaryklės). Net tie patys indai su "besilydančiais krematoriumais", ar Afrikos valtybės realiai kiepijosi irgi neaišku kiek, nieašku kuom (dažniausiai jau besibaigiančio galiojimo dovanomis) - ir visi jau ten apie tai pamiršo. Problema liko tik ten kur jos "sprendimas" pavirto marazmu ir to negali pripažinti.
Dannas3 2022-12-06 13:51
oi isminciau, butent indai ir issikapste geros vakcinos deka. Gal turi minciu kaip kinams reikejo pasielgt jei ju vakcina neveike? prasom pasidalinti koks butu tavo planas, neuzkisant ligoniniu ir krematoriumu.
immortallt 2022-12-06 13:54
Taigi anot jo mirė tik tie, kurie bet kokiu atveju būtų mirę, tai krematoriumai neužsikištų, o ligoninėse irgi, tik ant popieriaus užsikimšo viskas.
HardAxe 2022-12-06 15:01
Indai buvo tokiam karantinę, apie kokį Lietuvoj niekas nėra girdėjęs. Pats karantinas švelnesnis ar stipresnis buvo labai ilgas, jokie talonėliai neįleisdavo į parduotuves ir sunkiai sirgo/mirė nemažai žmonių. Šaltinis - kasdien dirbu su kolegom iš Indijos.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-12-06 15:20
a) nusipirkti veikiančią vakciną; b) sukurti veikiančią vakciną; c) pavogti veikiančios vakcinos "formulę"; d) nusipirkti licenciją/patentą veikiančios vakcinos gamybai; e) laikytis ne draudimų, o rekomendacijų politikos, viešai ir aiškiai skelbti informaciją apie esamą situaciją taip sutekiaint galimybę žmogui įjungti/neįjungti savo asmeninį sąmoningumą ir, tiesiogine prasme, likti pačiam ir tik pačiam atsakingam už savo likimą! Morgai persipildė? Nesilaikė rekomendacijų - jų pačių (numirusių) atsakomybė!
kestutisz 2022-12-06 15:52
Ten "nemažai" ir gyvena. Senokai bežiūrėjau statistikas, bet nieko ten ypatingo nemačiau - na greičiau pakilo mirtingumo kreivė ir dar greičiau baigėsi. Ir ką nedarytų kinai - pas juos atrodys lygiai tai pat, nebent ruošiasi ten šimtmečius laikytis tos savo kvailos politikos. Ir iš ypač griežtų karantinų matėsi tik tie juokingi video kur lazdom daužė žmonės, bet gal greičiau susiprotėjo jog tai idiotizmas. Na o kinų masiškumas tai daro įspūdį - nuo treniruočių drugelių tinkeliais gaudyti nepaklusniuosius ir tūkstantinių kolonų važiuojančių blokuot ištisų miestų. Na bet įspūdį tai tik ta prasme tokį - juoką ir tiek.
Dannas3 2022-12-06 16:12
Tai jie ir buvo sukure savo, kurios veiksmingumas buvo gan mazas, ir jis isvis sumazejo kai virusas vus mutavo. Reiks veliau paieskot kodel jie nebendradarbiavo su visokiais phizeriais, nes kiek pamenu indai gavo formule lengvai. Speju priezastis vien politine, kad isistume i tokia situacija. Del paskutinio punkto problema, kad esi atsakingas ne tik uz save bet ir uz kitus, kurie galbut masto kitaip arba yra silpniausi ir didziausios rizikos grupeje, nes tada ir jiems kur kas padideja tikimybe uzsikresti. Cia neblogas straipsnis https://www.ft.com/content/90d7d811-857 ... 68e5e4fe02
Laurynas19 2022-12-06 17:07
Čia iš to pačio tyrimo straipsnio, bet jau kitaip aprašyta.. Čia jau ne kiek užkrėtė kitų (kur įtakos turi ir užkrėstojo savybės, amžius ir tt), o kokie šansai apskritai paskleisti ligą. Išvada: Metame visus sveikus, darbingus žmones iš darbo jei jie per prievartą nesileidžia skubos tvarka patvirtintos vakcinos į savo kųną. Viešai žeminame per nacionalinę televiziją, bei visomis išgalėmis stengemės paversti jų gyvenimą pragaru. Vakcinos yra 100% veiksmingos bei 100% saugios visose amžiaus grupėse! saugokime save bei kitus. Dvi kaukės geriau nei viena.