[Žinios trumpai] Rusai apsupo ir susprogdino gruzinus: Sakartvele pykčio banga, gruzinai skelbia apie kerštą  ()

„Sakartvelui pažįstama situacija, susiklosčiusi Ukrainoje. Sakartvelo visuomenė palaiko Ukrainą ir užjaučia visus ukrainiečius.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 4 dieną tapo žinoma apie šešių gruzinų karių žūtį Bachmuto kryptimi.

„Sakartvelo nacionalinio legiono“ įkūrėjas ir vadas Mamuka Mamulašvili sakė, kad žuvę gruzinų savanoriai kovėsi už Ukrainą kaip „Karpatskaja Set “ savanorių bataliono dalis.

„Sakartvelo savanoriai žuvo apsupti prie Bachmuto. Tai buvo vaikinai iš Sakartvelo, kurie kariavo už Ukrainą savanorių batalione „Karpatskaja Set“. Vaikinai buvo apsupti. Jie atsisakė pasiduoti užpuolikams. Rusai į juos atidengė stiprią artilerijos ugnį. Iš viso Ukrainoje jau žuvo 33 savanoriai iš Sakartvelo. Sakartvelas paaukojo daug gyvybių, kad palaikytų Ukrainą“, – televizijos kanalo „Espresso“ eteryje sakė Mamulašvilis.

 

„Sakartvelo nacionalinio legiono“ vadas pažymėjo, kad po gruzinų kovotojų žūties į kovą prieš Rusiją atvyks dar daugiau savanorių iš Gruzijos.

„Sakartvelui pažįstama situacija, susiklosčiusi Ukrainoje. Sakartvelo visuomenė palaiko Ukrainą ir užjaučia visus ukrainiečius“, – pridūrė Mamulašvilis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(341)
(10)
(331)

Komentarai ()