[Žinios trumpai] Galingas gaisras: Kryme dega keli šimtai „mobikų“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-12-11 14:15
- Paskaičius tokius straipsnius kyla klausimas - Vaizdas toks, kad žinisklaida yra pichinių irkrypėlių lizdas, lygiai kaip bažnyčia - seksualinių iškrypėlių. O gal taip tiesiog turi būti?
Benediktas 2022-12-11 14:48
Todėl, kad rusai sėja mirtį kaimynams. Visi laukia, kada greičiau užlinks tas rėžimas. Ir tik kariniu būdu galima tai padaryti. Jei mobikai nemirs - šitas karas tęsis, jei mobikai mirša po daug - reiškia ukrainiečiai kariauja efektyviai, geri ginklai ir t.t, yra progresas link pergalės ir karo užbaigimo, teisybės ir tarptautinės teisės atsatymo. Kad ir kaip gaila būtų žmonių, bet jie patys renkasi ėjimą į svetimą šalį, šaudyt ukrainiečius. Gal jie net nedėjo jokių pastangų, kad išvengti mobilizacijos. Jie gyvena tokioj Rusijoj ir juos viskas tenkina, tenkina žudyt kitus. Kodėl kitų šalių piliečiai turi užjausti rusus? Jei Lietuvą užpultų rusai, o lietuviai sėkmingai susprogdintų 5 sunkvežimius su rusais, kurie turi ginklus - kodėl nesidžiaugti? Geriau, kad jie nemirtų ir mus iššaudytų?
Kirtiklis 2022-12-11 19:47
Galvažudžiai, prievartautojai, marodieriai ir sadistai neturi gauti jokio gailesčio. Dar ISIS extremistu pagaileti pagal tave reiktu. Ukrainiečiu ir savanorių karių - gaila, Orkų - ne.