[Žinios trumpai] Iki šiol tik vaikų žaidimas: skelbiama, kas laukia Rusijos vos po 2 mėnesių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andraika 2022-12-13 18:14
tas krachas, anot "ekspertų", jau turėjo nutikt kovo gale po supermegasankcijų.
Pumper 2022-12-14 08:01
Rusijos visada kokia nors katastrofa laukia "vos po dviejų mėnesių", bet taip niekas ir nesukeičia jau metus.
immortallt 2022-12-14 08:21
Ar tikrai nesikeičia? Tik gal mūsų supratimas, kas jau "svieto pabaiga" yra netaikomas ruskynui, jie šūde pripratę gyventi. Plius realios informacijos stoka. Pvz. 10-20% staff'o praradimas iš po nakties yra baisu ar ne? Ir čia ne apie anglių kasyklas, o IT darbovietes. Ar soft'o viso palaikymo praradimas yra baisu, ar ne, kai net pradeda trūkti nuosavą softą kam prižiūrėti. Pabrangimas automobilių ar krūvos importinių prekių kokius 5-10 kartų yra baisu ar ne? O palūkanos už būsto paskolą 40%? T.y. per 2 metus dvigubėja paskola. Būsto paskolų jau nebedalina. Apribotos galimybės keisti rublius į užsienio valiutą (legaliai realiai neįmanoma), apribotas realiai importas, galimybės išvykti, atiminėjamos santaupos bankuose užsienio valiuta tiek iš fizinių, tiek ir juridinių asmenų.
Absoliutas 2022-12-14 10:34
Sankcijos nera atomine bomba kuri numesta ant maskvos iskarto sukeltu pasekmes. Niekas, niekada nesake kad sankcijos staiga “susprogdins” rusija kovo menesy. Sankcijos yra ilgalaikis projektas kuris suzlugdys rusijos ekonomika ir tai jau vyksta.
Dannas3 2022-12-14 11:13
Tame ir beda kad sake, aisku jei sio puslapio kliedesius galima vadinti validziais.
Laurynas19 2022-12-14 11:23
, būtų labai kvaila toliau prekiauti bei bendradarbiauti su Rusija, kai tuo metu siunti įvairią pagalbą Ukrainai kare prieš Rusiją. Bet ar tos sankcijos duos kokių nors teigiamų rezultatų? Neva mes tikimės, jog rusai neapsikentę prastėjančio gyvenimo pradės versti valdžią bei rinktis Europą? Tarp rusijos ir europos jau dabar atsivėrė didelė praraja ir ji vis auga kiekvieną dieną, čia jau prireiks daugybės metų, kol vėl kompanijos pradės pasitikėti rusiją, gražins produkciją, technologijas ir tt ir pan... Taip, kad kuo toliau tuo labiau Rusija tiesiog taps nepriklausoma ir orientuosis į save bei vidinį augimą ir ta prieš prieša tiesiog augs, tai tobulas variantas Putinui. Jei seniau dar išsilavinęs rusas buvo Europos pusėje, žiūrėjo ta pačia linkme, tai dabar kai buvo išmestas iš kurios nors Europos kompanijos ir paliktas likimo valioje neturės daug gerų prisiminimų bei minčių.. Na čia tik mano spekuliacija, bet manau situacija tik prastėja ir karas ilgėja su kiekvienu prarastu doleriu rusų biudžete dėl įvestų sankcijų.
immortallt 2022-12-14 11:32
Kažkurio "žurnalisto" ar komentatoriaus teiginiai nėra oficialūs įvykiai ar siekiai. Mažesni ruskių pajėgumai aprūpinti savo karius elementariai kuru ir maistu, didesnis visuomenės pasipriešinimas karui, stringanti gamyba turi įtakos ruskių gebėjimui kariauti Ukrainoje ar ne? Tik idiotas gali galvoti, kad ar stipri, ar silpna ekonomika, kariauti yra tiek pat pajėgi. Em, praraja tarp ruskių ir vakarų pasaulio yra siektinas dalykas. rusšūdžiai turi būti pavyzdys pasauliui, įskaitant Kiniją, kad karinė agresija nesibaigia geruoju, kad ir kiek jautiesi galingesnis. Jei teisingumas būtų, į normalų santykį vakarai su rusšūdžiais neturėtų grįžti kol bus bent vienas dabar gyvas rusas. Už savo darbus ar tiksliau daugumai pasyvumą, turi susimokėti. ruskiai taps nepriklausomi Kaip šiaurės Korėja. Augs Jau matome kaip auga. Žemės ūkis visas ant grūdų auginimo, pieno pramonė - ant pieno miltelių iš Kinijos ir augalinių riebalų. Gaivina automobilių pramonę ant 7 dešimtmečio technologijų. Paskutiniu sakiniu pasirodei visu gražumu, iš esmės sakai, kad reikia nutraukti paramą ukrainiečiams, duoti ginklus ne ukrainiečiams o rusams, tada karas pasibaigs greičiau. Jei ruskiai nutartų tiesiog šaltakraujiškai nužudyti visus ukrainiečius už pasipriešinimą - all fine for you. Išsilavinęs rusas senai pabėgęs iš ruskyno, ten likęs, turėtų pats boikotuoti savo darbovietę ar savo verslu neremti rėžimo. O šiaip gali jie visi prasmegti. Niekam jie nebeįdomūs, vienintelį dalyką ką jie galėjo pasiūlyti - tai degalinę. Degalinės nebereikės su tokiais pokyčių tempais.
Laurynas19 2022-12-14 12:31
Būtent dėl tokių kaip tu ir paryškinau keletą žodžių savo komentare. Pasiskaityk. Čia visi mes prieš rusus esam. Neieškok priekabių man etiketę kažkokią užklijuoti. Aristotle wrote, "It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it."