Kelionė po Rusiją virtualiu traukiniu “Maskva-Vladivostokas” (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2010-02-16 03:59
Tautine nesantaika kursto tokie veikejai kurie uzsideje sovietines atributikas ir tuom didziuojasi, butu mano valia deportuociau tokius antipiliecius is salies.
kionig 2010-02-16 04:05
Tada vadinasi turetum ir deportuoti kitataucius igijusius LR pilietybe, o tokiu beje yra ir nemazai ? Cia kaip suprantu diskriminacija ar klystu ? Bet spekuliuojant "mano valia" nelabai kam rupi ta atributika, nebent kai kam akis degina... tiesiog nesugebejimas valdyti emociju, taip kad problemos savaime aisku kur yra.
DJ_LFS 2010-02-16 04:12
reiskias sovietines zvaigzdes det galima, o svastikos nebe? idomu KODEL?
kionig 2010-02-16 04:19
Labai panasu i paranoja. No offence.
DJ_LFS 2010-02-16 04:27
Koia dar paranoja? As tik kaip pavyzdi bandau palygint - abu rezimai buvo nusikalstami, taciau tik vienas (mano manymu mazesnes zalos pridares) yra baudziamas. Akivaizdi neteisybe ir tai zinant galima ramiai gyvent?
kionig 2010-02-16 04:38
Taip visi kalti tik ne mes, ta pati gaida beviltiska amziais. Taigi laisvi esam, ko dar reikia ? Ne blin bauskime is eiles visus, taip nes nera ka veikti daugiau, tai galime prisigalvoti nesamoniu ir su jomis kovoti, tipiskas laisves padarinys - ispindejimas. Taigi tokia, kad uzsiminei apie atributika, o dabar jau ir apie zala. Gerai, kokia zala tau daro raudonoji zvaigzde ? Ziurek poto, kad vaistu nereiktu pirkti.
DJ_LFS 2010-02-16 04:55
Tai visi nekalti, bet tik mes, tik mes issitremem simtus tukstanciu saviskiu i sibria, tik mes ruskiu prisikvietem, tik mes zydus saudem savo noru, mes didziausi nusikalteliai vojej. Siaip per daug zoles rukai jei galvoji kad viskas "peace" ir gerai bus, gerai nebus, nes neutralus kovoje pirmus patiesia. Gerai butu jei taip naiviai kaip tu mastytu visi, deja taip nera.
DJ_LFS 2010-02-16 05:04
Gerai tau pavyzdys: gyveni daugiabuciam, is kaires tau gyvena kaimynas nr1, is desines tau - kaimynas nr2. Karta kaimynas nr1. tave ziauriai sumusa, leisgyvis lieki. Neuzilgo kaimynas nr2 tave lygiai taip pat ziauria sumusa kaip ir kaimynas nr 1. Teismas pripazino kaimyna nr1 kaltu. O kaimyna nr2 isteisina. Klausimas 1. Ar yra teisybe? Klausimas 2. Ar atleistum abiem kaimynam uz tai ka jie padare? P.S. kaimynas nr2 tau ir toliau dar vis grasina ir neduoda ramiai gyventi. o tavo draugai yra pasidaline i tris grupes, vieni sako uz tai kad jiem neatleistum, antri sako "baikim pyktis, gyvenkime draugiskai, taigi gyvas likai, ko dar bereikia? kas buvo prazuvo", treti kaimyna nr2 palaiko ir sako kad jis gerai "varo".
kionig 2010-02-16 05:33
Maciau ka parasei is pradziu. Pasakysiu, kad kokia daugelis tokiu ciniku ir davatkinu daro klaida, nes gyvena praeitimi. O kodel gyvena praeitimi ? Va cia ir yra suo pakastas, kad neturi ka veikti, kitokios priezasties ir nera, nors butu galima atrasti, bet esmes tai nekeicia. Taip pat negalime gyventi vien sia diena, mes turi mastyti apie ateiti, kad keistume, bet vis kazkodel dar kovojame su praeities vaiduokliais ? Aisku geriau kovoti su jais nes tai lengva skirstyt tai tas blogesnis tai anas ir galutinis verdiktas bausti. Nu nubausi ir kas toliau ? O siaip nesvarbu, kad tam paciam savo garde vyksta taipogi saudymaisi, pjovimaisi, liaudis badauja, bet ne kam tai rupi, geriau kovokime su atributika ! Taip kaip butu as va sedziu bimbam po uglam prisimenu, kad kazkas man yra padares skriauda vaikysteje ir pasiemu puska ir einu kersyti. Bet taip negalima. Esame kiekvienas isgyvene tas emocijas, bet jei mes nuolat jomis gyvensime, tai nieko ir nebus, mes turime mokytis is praeities klaidu. Del to pavyzdzio tai gan sutirstinai spalvas. Gerai pateiksiu su popieziumi pavyzdi. I kuri ten sove popieziu kazkada ? Poto popiezius pasveikes ir apsilanke pas savo uzpuolika kalejime ir jam atleido. Aisku as ivedziau dar didesni kontrastinguma, bet esme ne relgijoje, istorijoje, o savyje laikant ta neapykanta. Pamate zodi rusija ir pirmyn verkslent. Kitas dalykas nu ir ka ta raudonoji zvaigzde padarys, kad ja koks vienas uzsides, kitas uzsides svastika, trecias uzsides kuji ir pjautuva, ketvirtas: " ach tu taip, tada as uzsidesiu avatara su siuksledeze i kuri metama ta atributika". Ar tai nevaikiska ? O gi tai parodo, kad zmones iesko sau priesu, kai juos galima lengvai nugaleti ignoravimu, atrodo paprasta, bet ne visiem tas ivykdoma. Taip reikia keisti save, o ne pagal save pritaikyti visus, kas yra is tiesu kvaila. Konkreciai i tavo pavyzdi atsakyciau taip, galbut pirma karta ir atleisciau, bet jei tai pasikartotu aisku imciausi iniaciatyvos. O ir siaip as linkes nesivelti i dalykus, nes nera padeties be iseites, del ko galioja sis posakis ir siuo atveju: laikyk draugus arti, o priesus dar arciau. Siulau gerai apgalvoti si varianta. P.S. Pasakiau ka norejau pasakyti, daugiau nebetesiu sito OT.
chazmas 2010-02-16 10:39
Miela ir malonu žiūrėt.
DJ_LFS 2010-02-16 12:38
Atsiprasau, bet tu totalus debilas. Kliedi visiskas nesamones. Va rezultatas ka is musu padare tendencingas lietuviu tautos genocidas. Paliko tik durniausius. Gyvenkime draugiskai, kaimyneli, nu ir kas kad mane sumusei, palikai leisgyvi gulet, bukime geriausi draugai, as tau atleidziu (galesi dar kart mane sumust, jauciu man taip labai patinka). Liudna...
Arns 2010-02-16 13:54
na tai duok kaimynui į snukį, tik paskui nesistebėk jei ir jis tau atgal duos persižiūrėjai holivudo
kionig 2010-02-16 15:44
Aciu uz komplimentus, ziurek dar isryskejo, kad tu cia protingiausias, kaip tik tokiu valdzioje truksta ir butu vilkas sotus ir avis sveika O tavo atsakymai tokio pat lygio kaip kliedesiai, nes jau kuri pagal savo scenariju ir cia man primetineji. Kova galima laimeti ir be kumsciu. Atsiprasau, jei tave labai zeidzia si tema, o gali buti kad taip ir yra, be to, susijusi su tavo isgyvenimais praeityje. Beje, kalba ejo apie atributika, o ne apie scenarijus ir blogiukus ir geriecius, nuo ko graziai nusimuilinai.
DJ_LFS 2010-02-18 04:24
Pala pala, o tai kas pirmas pradejo visu pirma? o antra nieks duot jam ir nezada, bet nenubausto palikt irgi yra negerai, o kad nubausti galima imtis teisiniu priemoniu, bet tokie skystakiausiai kai kionig tai na nzn, buvo vykdytas istisas tautos genocijas, o jis gieda pamirskime viska, gyvenkime dabartimi, liudna kad internete pilna nepilietisku zmoniu sikanciu ant Lietuvos. Ne sikt reikia o stengtis kazka padaryti ir pakeist.
Arns 2010-02-18 17:56
patriotizmas "išvaryti visus kieno veidas(ar dar kas) man nepatinka" Jeigu tik toks patriotizmo supratimas, tada nenuostabu jog "Lietuvos patriotai", tokie patys naudingi kaip neonaciai. Geriau tokius traukti į Raudonąją knygą.
DJ_LFS 2010-02-19 03:08
ka tu cia isvedzioji is mano zodziu? isvaryti reikia visus tuos kurie sika ant valstybes kurioj gyvena, Lietuva visada atvira zydams, lenkams, afrikieciams, kinieciams, tiem patiems rusams pries kuriuos nieko pries neturiu (jei bent stengiasi lt kalba moket, nors suprantama kad jiems sunku, kadangi kai i Lietuva atvyko jie kaip tik buvo skatinami surusinti ja, gerbiu pastangas is principo, svarbu, kad zmogus stengtusi ar bent noretu, gerbtu valstybe kurioje gyvena) is visu pasaulio krastu gali vaziuoti ir gyventi ir man tai jokiu budu nemaisytu, netgi priesingai rasiu masymasis naudingas zmonijai, taciau tokie silnaprociai kurie kerta saka ant kurios sedi, dieve mano tokius reik baust mazu maziausiai piniginemis baudomis, kad neskleistu ereziju, lygiai visokiems tokiems isvedziotojams kaip tu. Tavo supratiams i patriotizma yra klaidingas ir jei to nesuvoki, tada isnyk.
DJ_LFS 2010-02-19 12:23
Tavo tevus durneli tu, nuzudytu, paziuresim kaip ciulbetum. Pamirskim praeiti, gyvenkime dabartimi DD visisko neismanelio mintys, maziau ru tv ziurek kuri propagandiniais tikslais transliuojama, tai gal dar atsigausi.
Analog 2010-02-19 13:38
As bent is dalies pritariu DJ_LFS, padariai nusikaltima, tau uz ji turi buti atlyginta, aisku teisiniu budu, nes jei nebus jokiu sankciju, tai jie juasis nebaudziami, na tik idomu kokias sankcijas galima pritaikyti Rusijai? Manau, kad dabar svarbiausia kelti Lietuvos ekonomika, o ne apie karus su Rusija sneketi, kai pakelsim ekonomika, tai bus ir rusus okupuot lengviau, jei ju "isvaduotojai" atnes jiem geresni gyvenima Taip pat gyventi vien dabartimi negalima, reikia mokytis is istorijos, ja zinoti.
Arns 2010-02-19 18:36
Tai gal paaiškink kas tas tavo patriotizmas? Žudyti, tremti visus, kas drįsta pseudopatriotams paprieštarauti argumentuotai, o gal tiesiog todėl, jog lietuvių kalba ir Lietuva, vienintelis geras derinys(visa kita velnio išmislai)...?
Analog 2010-02-19 18:47
O gal tu maziau fantazuok, jis apie tai net neuzsimine, tu pats is niekur nieko apsauki patriotiskai nusiteikusi asmeni tremimais ir visokiu kitokiu brudu. Issiplauk galva, nes nebeatskiri savo isivaizduojamu dalyku nuo realybes. Su tokiu kaip tu neimanoma diskutuoti, nes jis yra netgi kosmopolitiskai nusiteikes, gerbdamas svetimtaucius, o kazkur istraukei represijas