Skelbiamas absoliutus Rusijos „prakeiksmas“ – tai dėl jo kilo karas Ukrainoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-12-29 14:32
Kartais pralaimėti yra labai sveika. Be pralaimėjimas Afganistano kare matyt nieko neišmokė rusų.
Balkis 2022-12-29 15:55
neišmokė, nes ten tik nagus apsvilo, tiesiog lokalus pasišaudymas be jokios didelės įtakos ssrs gyventojams, na taip piliečiai žuvo, bet jiems žmonės pofik, lygiai tas pats su Ukraina, RU išeis beveik sausa iš balos, na taip keli tūkst. žuvusių, bet iš esmės pofik jiems. O WWII visai kas kita, Vokiečius taip atidaužė, kad iki šiol į ginklus bijo žiūrėt ir juos turėt, panašiai kaip Japonija. Taigi, kol RU taip pat netidaužys, niekas iš esmės nesikeis, toliau jie parazituos ir savo smarvę skleis pasauliniu mastu, net ir Ukrainoje pralaimėję.
evaldosia 2022-12-29 18:39
vokiečiai pralaimėjo 2 karus.antras buvo baisesnis.nes sugriovė vokietijos pramonę. rusai kol kas nieko nepralaimėjo,bet pralaimės ukrainos karą.pramonė nebus sugriauta . kaip ir pas vokiečius,po pirmo pasaulinio karo.man regis bus antras karas pagal vokiška istorija po 15 ? metų. pas vokiečius ar rusus kažkaip sunkiai išsimuša valstybės didybės manija. putino mintys irgi kažkaip keista bet , sutampa su hitlerio mintimis dėl teritojų užvaldymo.
donatasv 2022-12-29 21:36
Po pirmo pasaulinio karo prancūzai labai smarkiai žemino Vokietiją ir stūmė labai žeminančią propagandą, žeminančią vokiečius pačioje Vokietijoje. Ko pasekoje į valdžią atėjo hiyleris kuris vos ne kaip trumpas pažadėjo we will make germany great again... Hitleris iš tiesų pradėjo labai smarkiai kelti Vokietijos ekonomiką iškėlė tiek, kad be viena iš kaimynių tai matydamos išskėstomis rankomis laukė kol ateis hitleris ir įves tvarką. Hitleris buvo idėjinis, bet jo tikslas buvo tikras padaryti Vokietija nacija valdančią pasaulį. Visos jo pastangos priešingos nei putino. Putinui karas reikalingas, kad išlaikytų valdžią ir dar labiau uzsmaigt galėtų opoziciją. Jo visi veiksmai ne kaip hitlerio chebra dirbam, gaminam, importuojam, tyrinėjam, investuojam į mokslininkų darbus ir t.t. Putinas vagia ir žudo tuos kurie trukdo vogt. Tokio tipo valdžia niekada nebus pajėgi užkariauti pasaulio nėra ką lygint su hitleriu.
Benediktas 2022-12-29 21:43
Man atrodo Rusijos pramonė jau buvo sugiauta iki spec. operacijos pradžios. Nieko jie negamina - viską pirko už naftos dolerius. Priklausys, kiek jie gaus pelno už išteklius iš Indijos ir Kinijos, kurios muš kainą. Balkis. Keli tūkstančiai žuvę? Turbūt labiau tiki Rusijos kariuomenės ataskaita.
donatasv 2022-12-29 22:12
Ekenomika paremta išteklių eksportu. Visa kita merdi nuo mokslo iki gamybos. Viskas ką jie turi planinės ekonomikos šaltojo karo likučius. Kurie tikrai nebus amžini. Karui laimėti jiems reiktų transformuoti ne tik pačią Rusiją kaip viską organizuoja, bet ir patį požiūrį pačių žmonių. Iš girto ivano rimto inžinieriaus nepadarysi. Iš vagies noro vogti taip greit neišmuši. Toks rėžimas pasmergtas žlugt. Viskas kam pasiruošta buvo ir yra maisto pramonė.
immortallt 2022-12-29 23:02
Mordoro pramonė jau sugriauta. Jų visa pramonė - naftos ir dujų eksportas, pagrinde į ES. Dabar viso to nebeliko ir sparčiai rieda žemyn. ES pastūmėta tolyn nuo mėlynojo vandenilio, žaliosios elektros gamybos plėtra paspartinta bent dvigubai. Maisto pramonės irgi nieko ten nėra. Grūdus augina ir tiek. Daugiau nieko nėra. Grūdų auginimas neleis jiems pakilti aukščiau kokio Egipto Tuniso lygio.
donatasv 2022-12-29 23:39
Grūdai tik vienas iš ryškiausių, bet tikrai ne vienintelis. Badu nenumirs. Nuo auginimo iki gamybos buvo finansuojama ir finansavimas nors ir skylėtas bet su priežiūra, kad neišvogtų ir finansavimas buvo stmumiamas toliau nuo maskvos. Eiliniai žmonės uzkampiuose džiaugėsi ir gyrė šią putino iniciatyvą dabar matome kodėl ir kam visatao buvo daroma.