„Papasakosiu tau baisų dalyką…“ – Nevzlinas skelbia šiurpoką tiesą apie Putiną ir Rusijos valstybę  ()

Leonidas Nevzlinas teigė, kad V. Putinas gali likti valdžioje net visiškai išvedęs visus karius iš Ukrainos, įskaitant Donbasą ir Krymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu šiandien ar rytoj atsitiks kas nors nenumatyto, Putinas išves karius iš visos Ukrainos, įskaitant Krymą ir Donbasą, jis vis tiek galės sėdėti savo soste.

Rusija yra absoliučiai policinė šalis su totalitariniu režimu, kur viską valdo mafija, o šalies viduje visi priklauso nuo Putino.

Rusijos Federacijos prezidentas gali dar kurį laiką pagyventi smunkančioje ekonomikoje su sankcijomis, bet tai neatneš jam greitos pabaigos. Jo autoritetas kris, ir jis, kaip ir visi diktatoriai, to labai bijo.

Apie tai interviu su Vasilijumi Golovanovu kalbėjo Rusijos ir Izraelio verslininkas, buvęs „Jukos“ vadovas Leonidas Nevzlinas.

Kaip aiškino ekspertas, visi diktatoriai su elektoratu susiję tik viena prasme. Juos domina klausimas: koks mano įvertinimas ten; kaip jie mane palaiko, nes jei žmonės priešinasi, tai tikrai gali kažkas nutikti, kažkas gali trenkti man į galvą ir pasakyti: „Aš dabar esu prezidentas“. Ir jį palaikys, nes naujasis kandidatas turės 5 proc., o ne 1 proc.

„Kažkada Jelcino reitingas buvo praktiškai 0 proc., o Putino beveik nieko. Bet vis tiek aukštesnis už nulį“, – prisiminė ekspertas.

 

Tačiau, anot Nevzlino, vargu ar Putinas išves visus karius iš Ukrainos. Jis galėtų tai padaryti tik tada, jei suprastų, kad jei šiandien nesustabdys karo, rytoj bus nužudytas.

„Tačiau visais kitais atvejais negalima tikėtis, kad jis parodys silpnumą. Matote, mažas silpnas žmogus, kuris ne savo vietoje, saugomas tūkstančių žmonių ir įrangos ir visko bijantis, negali priimti tokio sunkaus sprendimo. Matote, kad ir kas keistųsi, jis turi vieną konstantą: „Specialioji operacija vyksta pagal planą“, – pastebėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(7)
(77)

Komentarai ()