Neįtikėtina, Solovjovas tiesiog neteko žodžių: drėbė tiesą apie NATO ginklų pristatymą ir ką SSRS padarė Egipte (video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-01-30 22:19
Dar reikė pridėti jei kovoji prieš nato kur laivynas, tolimo nuotolio raketos, balistinės raketos, tankai, dronai ir visa kita technika. Teoriškai galima vertinti kaip nato pajėgas nes nato paruošė, nato tiekia žvalgybinę info ir dar daug ko, bet arsenalo prasme tai toli nuo realios galios. Kedmi trūko pridėti, o kas būtų jei nato smogtų pilne gale po tokio pasakymo išsireikšiu pagal t.lt antraščių specifiką salavjovas būtų prišikias į kelnias...
HardAxe 2023-01-30 23:59
Aha, karo su NATO atveju niekas nebegerbs Rusijos sienų. Ir niekas labai nesirūpins ar ginkluotė puolamoji ar skirta gintis.
Senas kareivis 2023-01-31 22:26
Sveiki, vyrai. Apie sovietukus: РОССИЯ (СССР) В ЛОКАЛЬНЫХ ВОЙНАХ И ВООРУЖЕННЫХ КОНФЛИКТАХ ВТОРОЙ ПОЛОВИНЫ XX ВЕКА ________________________________________ 679 puslapiukų. Teksto ir analizės 625 puslapiukai. Ten rašoma ir apie Egiptą, ir Vietnamą r apie daug ką. Сайт «Военная литература»: militera.lib.ru Издание: Россия (СССР) в локальных войнах и вооруженных конфликтах второй половины XX века -- М.: Кучково поле; Полиграфресурсы, 2000. Книга в сети: http://militera.lib.ru/h/russia_in_localwars/index.html Иллюстрации: нет OCR: Андриянов П.М. Правка: sdh (glh2003@rambler.ru) Дополнительная обработка: Hoaxer (hoaxer@mail.ru) [1] Так обозначены страницы. Номер страницы предшествует странице. {1} Так помечены ссылки на примечания. Россия (СССР) в локальных войнах и вооруженных конфликтах второй половины XX века / Авторский коллектив: В. А. Яременко (руководитель), А. Н. Почтарев, А. В. Усиков. Под ред. В. А. Золотарева. — М.: Кучково поле; Полиграфресурсы, 2000. 576 с. ISBN 5-86090-065-1 (Институт военной истории Министерства обороны Российской Федерации; Международная Академия наук о природе и обществе; Российская Академия естественных наук) Nepradėsiu girtis, kad perskaičiau viską nuo a iki z, bet beveik viską. Verta paskaityt. Išleista dar iki peederui putkinui ateinant į valdžią. Labai faina knygelė. Giria sovietų techniką ištisai ( man į tai nusi*ikt.) Įdomu, kaip taip išsamiai viską aprašo. Nuorodas padaviau. Virusų nėra. Wordo formatas. Malonaus skaitymo, bičiuliai. Fcuk putkin and rabssija. Glory to Ukraine and NATO. Ir. žinoma, šlovė Lietuvai.
Senas kareivis 2023-01-31 22:43
Tą failą dar patikrinau virustotal. Virusų nėra. Tad malonaus skaitymo rusiškai. Reikia eiti http://militera.lib.ru/h/russia_in_localwars/index.html Kairėje pusėje yra parašyta doc/rar. siųskitės. Nebijokit. Jei bijot, per sandboxie pasileiskit. Arba per virtualius windows. Arba per Comodo virtual desktop (lyg ir taip vadinasi).