„Nors mirk iš gėdos“: „mobiko“ laidotuvių vaizdai Rusijoje sukėlė komentarų jūrą (Foto)  ()

Socialiniuose tinkluose pasirodė Ukrainoje žuvusio rusų okupanto laidotuvių nuotrauka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose aptarinėjama Rusijos kario, žuvusio per okupacinių pajėgų invaziją Ukrainoje, laidotuvių nuotrauka.

Žinomas Baltarusijos tinklaraštininkas Maksimas Mirovičius paskelbė nuotrauką savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“, atkreipdamas dėmesį į apgailėtiną gyvenimą Rusijos glūdumoje.

Okupantas buvo palaidotas gimtajame Kursko srities kaime, o Mirovičius atkreipė savo sekėjų dėmesį į medines lūšnas, purvyną ir nepravažiuojamus kelius. Kaime asfaltuoto kelio nėra.

Laidotuvių procesijoje eina keli draugai ir giminaičiai. Jie nusprendė velionį išlydėti kariniu muzikiniu orkestru.

 

„Taip atrodo Putino „mobiko“ laidotuvės turtingoje Kursko srityje. Dūminės pirkios, bekelė, purvas. Vienintelė egzistavimo tokioje aplinkoje priežastis yra karas“, – sakė Mirovičius.

Vartotojai komentaruose pažymi, kad apgailėtinas gyvenimas verčia rusus kariauti, nes tik taip galima užsidirbti pinigų: už dalyvavimą kare Kremlius žada iki 100–150 tūkstančių rublių.

„O vienoje iš šių medinių lūšnų sėdi išdidus patriotas… Kurskas yra europinė dalis. O kaip gilumoje? Taip, ten visiška tamsa. Taip atrodo visa Rusija“, – komentaruose sako vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(372)
(11)
(361)

Komentarai ()