Rusija gali laimėti: Duda skambina pavojaus varpais - situacija darosi pavojinga  ()

„Manau, kad vienintelis dalykas, kurį galima padaryti, norint sustabdyti Rusiją, yra remti Ukrainą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija gali laimėti karą, jei Vakarai skubiai nesuteiks Ukrainai visų reikalingų ginklų. Tai interviu prancūzų žurnalistams pareiškė Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda.

Jo nuomone, Vakarai ne iki galo suvokia Rusijos keliamą pavojų, nes paskutinį kartą Rusijos kariai Paryžiuje buvo matyti po Napoleono pralaimėjimo.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5901 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kai Emmanuelis Macronas kalba apie Putiną, jis gali manyti, kad susitarti įmanoma, bet aš manau, kad su Putinu susitarti neįmanoma. Manau, kad vienintelis dalykas, kurį galima padaryti, norint sustabdyti Rusiją, yra remti Ukrainą“, - pareiškė jis.

Lenkijos prezidentas taip pat perspėjo Vakarus, kad netikėtų kliedesiais, esą Rusija sustos gavusi Ukrainos teritoriją ar netekusi dešimčių tūkstančių karių. Dudos teigimu, Rusija yra gana pajėgi laimėti, jei Ukraina „labai skubiai“ negaus reikiamos paramos.

 

„Jie neturi modernios karinės infrastruktūros, bet turi žmonių! Jei artimiausiomis savaitėmis nesiųsime karinės technikos į Ukrainą, Putinas gali laimėti. Jis gali laimėti, ir mes nežinome, kur jis sustos“, – perspėjo Duda.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()