Genetiškai pakeisti uodai leis vaistus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kaliso 2010-03-19 15:16
Galite manyti kitaip, bet as dziaugiuosi genu inzinerijos pazanga. manau nieko blogo neatsitiktu, jei visiskai isnyktu uodai nesiojantys maliarija, o juos pakeistu analogiski, tik kad nenesiotu sitos mirtinos ligos...
KarolisS 2010-03-19 15:27
Nėr čia ko džiaugtis. Ateityje pikti dėdės genų inžineriją naudos žmonijai naikinti, kaip dabar padarė su kiaulių gripu. Visi "protingi" žmonės žino, kad kiaulių gripas buvo susintetintas laboratorijoje ir specialiai paleistas, kad sunaikintų žmoniją. Tai buvo JAV sukurtas biologinis ginklas! Genų inžinerija leis kurti bakterijas, kurios žvėriškai sintetins botulino toksiną ir naikins mus! O pikti farmacininkai sukurs neveikiantį priešnuodį ir krausis pelną.
ligonis 2010-03-19 15:30
ziuri is per arti i situacija. zinoma gerai, kad skiepytu, bet gal dabar tie uodai taip nuzudu kokius gyvulius kurie kitu atveju butu dar baisesni, arba nieko blogo nepadarytu, jokiu kitu pasekmiu isskyrus maliarijos isnaikinimas. visi afrikieciai apsidziaugtu, nusisypsotu ir rengtu orgijas kurio deka populiacija ir toliau didetu, nors jie nesugeba dabartines islaikyt + nebutu tu mirciu nuo maliarijos. pries panaudojant tokius dalykus reikia tikrai gerai pagalvot, o ne sakyt "gelbesim zmoniu gyvybes betkokia kaina" taip pasmerkiant visa pasauli i bada/kara/kitoki mesla, kurio butu galima isvengt panaudojus populiacijos kontrole(cia jau visam pasauli)
kaliso 2010-03-19 15:32
Nesidziauk taip smarkei kad viska zinai apie kiauliu gripa. Smarkei nusisnekejai sakydamas kad jis buvo sukurtas, kad sunaikintu zmonija. Su kiauliu gripu daugiausiai padirbeje farmacininkai, dejo daug mastangu i "marketinga" kad visi pradetu panikuoti ir pirktu vakcinas, o ne mirtu O siaip pikti dedes visais laikais bande kazka padaryti bloga zmonijai, kodel turetu buti kitaip ateityje. Ir ar del piktu dedziu turetume bijoti ateities? Cia viskas eina lygiagreciai... kaip ir su IT tobuleja programeriai, tobuleja hakeriai, visi lygegrieciai... Taip kad maziau i kelnes myzciot reikia
KarolisS 2010-03-19 15:34
Ten buvo sarkazmas.
nazijew 2010-03-19 16:25
gera problema surado :lol: seip humanizmo poziuriu tai sveikintinas dalykas, aisq "populiacijos kontrole" nors ir ziauru taip sneket bet ypac afrikoi tai tikrai reikalinga
mnv 2010-03-19 17:13
Kas jus tokie, kad kontroliuotumet zmoniu populiacija? Nori pistis tai tegul ir pisas atsiprasant, jei neismaitina, tada mirsta, va cia jau ju problema, o uodai tai cia neprieko. Ir vapse kokiam tu cia karui pasmerksi visa zmonija neleisdamas mirt 2 milijonam vaiku? Gydikites kol galit, jaunieji hitleriai.
Analog 2010-03-19 18:06
O tu taip kalbėdamas pagalvoji kas siunčia labdarą į Afriką, iš kur visokie pabėgeliai ateina ieškoti geresnio gyvenimo į vakarus?
fokusas 2010-03-19 18:53
Nelabai man patinka tas kisimasis i gamta.
mnv 2010-03-19 20:18
O tai ta labdara ismest geriau? Nauju adidasu ir versachiu niekas ten nesiuncia, o del pabegeliu geresnio gyvenimo ieskanciu... tai gal lietuviu irgi biski praretinam, gi jie emigruoja i vakarus geresnio gyvenimo ieskot, o siaip pigi darbo jega pravercia, namas kai pirksi bus pigesnis. Labiausiai tai mane knisa zmoniu dviveidiskumas, kai isgirsta kokia naujiena, kad ka nuzude ar kas mire, tai kriokia "oj zmogaus gyvybe prarasta", ir tuo paciu kitoj temos pasiulo "reguliuot" popoliacija milijonus prazudant. Cia gal tinka tas, berots stalino per ww2 posakis - Vieno mirtis tai tragedija, o milijonu tik statistika?
Separatistas 2010-03-19 20:43
dažniausiai genų inžinerija turi pašalinį poveikį, kuris dažnai nutylinimas. Manau neišimti ir su šitu atveju, tiktai pamatysim kai išbandys..
feed73 2010-03-19 21:12
O kas nutiktu jeigu pvz. narkomafija modifikuotu uodus, kurie igele suleistu priklausomybe sukeliancias narkotines medziagas, taip noredami pagausinti savo klientu gretas? Genetines modifikacijos turi pliusu, bet dar daugiau turi ir minusu.
Kupse123 2010-03-19 21:23
Is dalies geras atradimas. Bet seip kaip ligonis sake reikia pazvelgt is kitos puses ir pagalvot kokios bus pasekmes.
loggo 2010-03-19 23:00
Hah... Tai afrikiečių vaikai mirtų nebe nuo maliarijos, bet tiesiog padidėtų mirtys nuo bado. Tobula.
kionig 2010-03-20 17:44
Maziau rukyk... Cia kazkas uzveme su konspiracijom tai dabar mada kas "gudriau" prigalvos.. Siaip tai labai geras sprendimas, nes negalime kontroliuoti visu rusiu uodu populiacijos. Vakcinos taip pat fiziskai neuztenka visiem afrikieciam. Beje, afrikoje kamarai yra povojingiausi maliarijos nesejai.
Analog 2010-03-20 18:07
Taip, tavo argumentas savaip interpretuoti mano žodžius atrodo labai svarus 1) Nemažai labdaros pasiima banditai, taip skatinamas tingumas, o už tuos pinigus būtų galima paremti savus piliečius, nemanau, kad yra valstybė, kuri turi perdaug pinigų, nebent Kinija 2) Lietuviai emigruoja ES ribose ir tai yra nereguliuojami, jie gyvena legaliai, o prisileist daug musulmonų, juodaodžių tikrai nėra gerai, poto bus kaip JAV, kur po 50 metų baltieji taps mažuma, taip pat gali pasipilti visokie "diskriminacijų" pavyzdžiai, o musulmonai labai jau agresyvūs, prisiveis jų perdaug ir susinaikinsim iš vidaus... 3) Gal nori pasakyti, kad dabar mes žudome milijonus afrikancų, bet jei sukursim vakciną, tai jų nežudysim? Realiai man vienodai ar daug ten jų miršta, man svarbu, kad Lietuvoje žmonės nemirtų.
Insomniakė 2010-06-01 16:47
Reikia, mąstyt, o ne klykaut afrikos vaikai badauja, miršta...apimti emocijų. Reikia nuo kito galo viską pradėt tvarkyt ten, o ne mestelt vakciną, nuo kurios nelabai kas ir pasikeis, nebent didės populicija.
Jomajo 2010-06-01 17:18
o kuo tie negrai ar siauraakiai blogesni uz mus? del to kad neturi salygu normalei mokintis ir gyventi? ar kuo jis kaltas kad gime tokioj aplinkoj? jei taip visi mastytu kad tuos ar nuos reik isnaikint, jau ir musu manau senei nebebutu. lengva kalbet kaip musu nepuola toki maleriniai uodai kaip afrikoj, ir sedim perteke visko, todel sveikintina kad kazkas dar bando kaip gali padet tieks kuriems istikro reikia pagalbos, jie lygei toki patys zmones kaip ir mes. Tolerancijos jaunimas.