Vokiečių dogai - milžiniški, bet draugiški šunys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-04-19 15:46
jau isivaizduoju toki suni kaip tas baltas, jei jis nebutu idmokintas nesokt ir nesiremt i zmogu ateina kasnors, o tas is laimes isibegejas uzsoka ir sulauzo sonkaulius, raktikauli, sutrenkia smegenis ir laizo veida laimingas
andriulis 2010-04-19 16:56
Tai yra vienas ir geriausiu zmogaus draugu. Turejau juoda doga Siaip straipsnyje daug tiesos apie sita suny isskyrus viena,kad jiems butini ilgi pasivaiksciojimai. Atvirksciai daugumoje literaturos rasoma,kad dogus galima laisvai laikyti bute! Jis daug miega! jei budavome sodyboje tai jis visa laika budavo palaidas, bet ka dazniausiai darydavo, tai guledavo pavesyje ir ziuredavo kaip kiti laksto Didziausia beda bute laikyti,jei nespeji grizti is paskaitu ar dar is kur,tai jau kaimynai gali skesti Myza kaip karve Ir patikekit jo tas uzsokimas priekinem letenom ant zmogaus nera toks pavojingas kaip jo uodega neduok dieve prasileidi jo mojuojama uodega zemiau juosmens nokautas is karto Gerai atspindi sia veisle filmukas scooby doo tiksliau jo personazas. To filmuko rasytojas remesi savojo dogo elgsena Kaip as pasakyciau,tai tas suo mano,kad jis yra zmogus ir kad jo dydis,mazdaug kaip spanielio Nerealiausias suo koks tik galetu buti!
Dreigas 2010-04-19 19:13
andriulis, per drasu teigi, kad tai yra vienas ir geriausiu zmogaus draugu, tikiu, kad jis tikrai draugiskas, bet yra ir kitu begale veisliu, kurie lygiai taip pat myli savo seimininkus. I jokia veisle nekeisciau savo Nordo (Vokieciu aviganis)
andriulis 2010-04-19 20:23
As nerasiau,kad vienintelis! Vienas is tam tikros sunu grupes kuria sudaro labai sumanus sunys.