„Nušluosime nuo žemės paviršiaus“. Rusijos generolas pagrasino smogti JAV (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

S.J 2023-05-28 11:12
Tie ruseliai visai atsilupe. Amerikiečiai ne Ukrainiečiai. Ukrainiečiai pizdulei duoda, o amerikiečiai 5x daugiau duos. Pas amerikiečius daugiau ginklų nei pačių amerikiečių. Aleskoje kiekvienas gyvenantis turi ne po vieną šaunamajį ginklą, o manau amerikiečiai kur kas geriau moka jais naudotis. Pas ruskius smegeneles visai pragertos.
immortallt 2023-05-28 11:58
Em, vienas lėktuvnešis su palyda turi daugiau karinės galios nei visa maskovija. JAV turi berods 21 lėktuvnešį. Čia pašaras savo liaudžiai. Ir JAV už Ukrainą ne 5x daugiau duotų atgal, o pribaigtų per mėnesį, jei ne savaitę, jei tik būtų ryžtas, nepanaudojant jokio masinio naikinimo ginklų, tik sunaikinant karinę infrastruktūrą.
Treisonas 2023-05-28 14:29
Man atrodo jeigu ruskynas neturėtų branduolinių ginklų, tai už Ukrainos užpuolimą jau seniai būtų kritusi ir maskva, jų apsauga masinio naikinimo ginklai, todėl vakarai ir nenorėjo su durniais prasidėti, todėl nenorėjo tiek greičiau modernių ginklų, aišku faktas kad bijojo, jog patys ukrainiečiai pasiduos ir pereis į ruskyną, bet kaip pamatėme, Ukrainą nenori sugrįžti į vergiją, geriau kausis ir mirs, nei atsiduos stalino struktūros išperoms. Llietuva, Lenkija, Latvija, Estija, Ukrainą ir daug kitų rytų valstybių nekenčia šių šiukšlių, dėl milijonų trėmimų, žudymų, rysiją yra šio pasaulio vėžys. Tai pat turime ir dar kelis, Šiaurės korėja, Kinija ir t..t