[ŽT] Skamba visa Prancūzija! Ką prieš TV kameras padarė Macronas (Video)  ()

Prancūzijos regbio čempionato finalas šiemet įsiminė ne tik „Tulūzos“ ir „La Rochelle“ komandų akistata aikštėje, bet ir įspūdingu prancūzų lyderio Emmanuelio Macrono pasirodymu nugalėtojų rūbinėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po rungtynių Prancūzijos vadovas atvyko pasveikinti „Tulūzos“ žaidėjų, kurie rezultatu 29:26 nugalėjo varžovą ir taip laimėjo čempionatą. Prezidento rūbinėje laukė atšaldytas butelis alaus, kurį jis vienu užsivertimu išgėrė skambant regbininkų plojimams. Ši akimirka buvo transliuojama per televiziją, o dabar internete plinta vaizdo įrašas, kuriame Macronas išmaukia „Corona“ alaus butelį.

Prancūzų nuomonė dėl prezidento poelgio išsiskyrė: vieni palaikė valstybės vadovo veiksmus, kiti jo elgesį vadino piktinančiu ir pažymėjo, kad šalies vadovas neturėtų rodyti savo žmonėms pragaištingo pavyzdžio.

„L'Equipe“ praneša, kad Macronas prieš rungtynes ​​nusileido į aikštę pasveikinti žaidėjų, tačiau tai nebuvo transliuojama dideliame ekrane, o organizatoriai tuo metu įjungė garsią muziką, baimindamiesi, kad prezidentą nušvilps dėl pensijų reformos. Visgi, stadione susirinkę sirgaliai nušvilpė valstybės vadovą, tačiau tai truko neilgai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: