[ŽT] „Faktą, kad jis gyvas, dar reikia įrodyti.“ Žvalgyba skelbia, kas galimai nutiko Putinui  (6)

Už Ukrainai įvykdytus nusikaltimus visa aukščiausia Rusijos vadovybė turėtų stoti prieš tribunolą. Tačiau yra tikimybė, kad Putinas to nesulauks, jei apskritai dar yra gyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas teigia, kad matant kaip Kremlius naudojasi Putino antrininkais, dar reikia įrodyti, kad tikrasis diktatorius dar gyvas.

Jusovas pabrėžė, kad Ukrainos žvalgyba turi informacijos apie sunkias Putino ligas, ypač susijusias su onkologiniais susirgimais. Tačiau informacijos apie diktatoriaus mirtį nėra.

„Jei prisiminsime, kad turime antrininkų technologijos panaudojimo faktą, tai faktas, kad jis gyvas dar turi būti įrodytas. Čia, galima sakyti, parodys skrodimas“, – sakė Jusovas.

Nepaisant sankcijų, rusai turi prieigą prie svarbių užsienio išteklių, įskaitant medicinos technologijas, kurios gali būti naudojamos ir gydant Putiną ar bent jau palaikant jo būklę.

 

Tačiau Jusovas pabrėžė, kad Ukrainai būtų naudinga, kad Putinas išgyventų bent iki tribunolo dėl Rusijos karo nusikaltimų. Tiesa, jis teigia, kad Hitlerio pabaigos scenarijaus pasikartojimas Putino kabinete Kyjivui irgi tinka.

(96)
(4)
(92)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: