„Tašką dėti dar anksti.“ Ką iš tikrųjų pažadėjo Prigožinui  ()

„Wagner“ buvo pasiūlytos saugumo garantijos, o Prigožinui pažadėta išspręsti klausimą su Šoigu ir Gerasimovu, tačiau tai dar ne pabaiga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Tašką dėti dar anksti.“ Ką iš tikrųjų pažadėjo Prigožinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Opozicijos žurnalistas ir „The Insider“ redaktorius Timūras Olevskis išsakė mintį, kad saugumo garantijos ir kiti Prigožinui bei jo samdiniams duoti pažadai vargu ar bus įvykdyti, Olevskis sakė „24 kanalui“.

„Prigožinas tikriausiai supranta šių garantijų „vertę“. Ir todėl jis gali garantuoti sau saugumą tik tada, kai yra savo „Wagner“ rate. Tačiau tai ne visada gali būti išpildyta iki galo. Ir niekas negalės apsimesti, tarsi nieko neįvyko“, - sakė opozicijos žurnalistas.

Galbūt, spėja jis, Prigožinas pasvėrė savo šansus ir nusprendė, kad turi galimybę pabėgti arba kokį nors kitą variantą. Tikriausiai niekas jam nežadėjo, kad Putinas rytoj išvyks ir taps Rusijos prezidentu.

„Tai, kad jis pareikalavo pašalinti Gerasimovą, ir jam tai buvo pažadėta, leis Prigožinui „išsaugoti veidą“. Tačiau vargu, ar tai leis jam išsaugoti savo saugumą. Todėl dėti „tašką“ šioje istorijoje dar per anksti. Jis iš tiesų pasiims „Wagner“ į savo stovyklas, bet nėra tikras, kad gaus tai, kas jam buvo pažadėta“, - pabrėžė Timūras Olevskis.

 

Dabar Vladimirui Putinui suteiktas „atokvėpis“, ir per šį laiką jis apmąstys, ką galima padaryti, kad tai nepasikartotų.

„Taigi galime sakyti, kad Prigožinas pralaimėjo Putinui“, - sakė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(8)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: