Surasta nežinoma varlytė su "Pinokio nosimi"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gymka 2010-05-21 18:14
toki atradimai tik pades tiem padareliam isnykt, o ne padarys kazka gero zmonijos labui... nu atrado, atradejai paims N padareliu tyrimam, tada kiti paims tyrimam, tada atvaziuos siaip visoki ir per pusmeti isnyks naujai tarastos rusys:) o jei butu neatrastos butu gyvene sau tyliai ramiai dar amzius amzinuosius...
kikilis 2010-05-21 18:20
"Šiek tiek" netiksli straipsnio pagrindinė nuotrauka...
bumbumas 2010-05-21 19:53
Pažiūrėjęs į varlytės foto pagalvojau: " kam jai tokia nosis ? " bet paskaičiau "Ši nosis padidėja tada, kada gyvūnas nori poruotis ir sumažėja, kada yra mažiau aktyvus." dabar viskas aišku. išdykėlė gamta.
Soviet 2010-05-21 20:19
gana neiprastai ta varle ziurysi
Muskietininx 2010-05-21 22:44
O galbūt tos neatrastos rūšys būtų tiesiog išnykę be žmonių žinios ? O tokie kaip tu neverktų ir būtų patenkinti, nes nieko apie nieka nežinotų. 8) O iš kur toks prastas nusistatymas ? čia varlytė, o ne koks nors labai prabangus gyvis, už kurio kailį norima sumokėti didžiulius pinigus. Tada galbūt ir iškiltų brakonieriavimo grėsmė, o dabar, brakonieriaus mokslininkai ? Galbūt ši vietovė yra jau saugoma, o jei ne, tai bus. Reikia kesiti mąstymą. Pagal tave tikraisiai į mišką eiti nebūtų galima, nes netyčia atrasi kokį retą "nuodingą" grybą, ar paprastą varlytę su kažkokiu išskirtiniu bruožu. Bet štai pradėsi verkti, tu jį atradai, vaje, dabar jam bus lemta išnykti. Kur logika ? Kaip tos rūšys išnyks ?