Kaip iš žmogaus rankų nustatyti charakterį  (1)

Sunerkite pirštus ir pasakykite, kurios rankos nykštys yra viršuje. Dabar pabandykite sunerti pirštus tai, kad viršuje būtų kitos rankos pirštas. Jaučiate nepatogumą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmonės dažnai sėdi su sunertais pirštais. Tai - patogi, kone atpalaiduojanti padėtis. Tik kurios rankos pirštai ima viršų - kairės ar dešinės?

Ar žinojote, kad tai nėra nulemta jūsų kairiarankiškumo ar dešiniarankiškumo? Tai neturi nieko bendro su tuo, kuri jūsų ranka dominuoja. Tiesiog kažkada vaikystėje sunėrėte pirštus ir tai tapo patogiausia padėtimi. Dabar sukeitę sunertus pirštus jaustumėtės nepatogiai.

Na, ne visi. Apie 1 % žmonių vienodai patogiai jaučiasi nepriklausomai nuo to, kurios rankos nykštys yra viršuje. 44 % laiko dešinės rankos pirštus ant kairės, 55 % - kairės ant dešinės. Mokslininkai mano, kad tai nulemia genetiniai faktoriai, bet kodėl ir kaip - neaišku.

Tuo tarpu ukrainiečių naujienų portalas Dialog.ua teigia, kad tai, kaip suneriate pirštus, gali daug pasakyti apie jūsų charakterį:

  • jei dešinės rankos nykštys yra viršuje, esate ramus, malonus ir harmoningas žmogus, linkęs į kompromisus. Jūs labiau kūrybiškas, siekiate ramybės ir vengiate streso.
  • jei kairės rankos nykštys yra viršuje, esate aktyvus, kryptingas ir ambicingas žmogus. Drąsiai imatės iniciatyvos, esate ambicingas, reiklus sau ir kitiems.

 

Kiek tame tiesos? Na, greičiausiai nedaug. Bet bent jau atsiminkite, kad tai, kaip suneriate pirštus, nėra nulemta jūsų dominuojančios rankos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (1)