Pragaras Kryme. Daugybė sprogimų. Nuolaužos krenta į gyventojų kiemus (Video, foto)  ()

„Pagrindinis, ryškiausias sprogimas įvyko 05.40 val.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimai įvyko Ujutnės kaimo vietovėje, kur yra Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinis dalinys Nr. 85683. Rusijos gynybos ministerija tvirtina, kad Ukraina smūgiams naudojo nepilotuojamas valtis ir orlaivių tipo dronus.

Rugsėjo 14-osios rytą laikinai užimtoje Eupatorijoje vietos gyventojai išgirdo sprogimų garsus. Apie tai pranešė Rusijos leidinys „Baza“.

„Eupatorijos gyventojai praneša apie sprogimus. Pirminiais duomenimis, miestą užpuolė keli bepiločiai orlaiviai“, - sakoma pranešime.

Pažymėjo, kad Rusijos oro gynyba veikia, tačiau oficialios informacijos kol kas nėra. Be to, okupantai laikinai užblokavo Krymo tiltą ir buvo sustabdytas eismas.

Krymo gyventojai taip pat praneša apie sprogimus Zaozernės kryptimi, oro gynybos sistema tariamai veikia.

„Telegram“ kanalas „Suspilne novini“, remdamasis vietiniais gyventojais, sakė, kad Saki rajono Ujutnės kaimo vietovėje įvyko sprogimai. Visų pirma, tai atsitiko teritorijoje, kurioje yra karinis dalinys Nr. 85683.

 

Prie Ujutnės kaimo Kryme įvyko sprogimai. Gatvėmis važinėja greitoji pagalba ir gelbėtojai“, – sakė žurnalistai.

Vietinis „Telegram“ kanalas „Krimskij veter“ pranešė, kad laikinai okupuotas Krymas buvo užpultas bepiločių orlaivių. Krymo gyventojai taip pat sakė girdėję apie 15 sprogimų Moločnė kaimo vietovėje.

„Pagrindinis, ryškiausias sprogimas įvyko 05.40 val. Mums rašo, kad jis yra kažkur Zaozernėje, Ujutnės kryptimi“, – pranešė kanalas.

 

Anot Krymo gyventojų, vienas iš bepiločių orlaivių buvo numuštas virš Eupatorijos, jo nuolaužos nukrito į gyvenamojo namo kiemą.

Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad apie 05:40 (Maskvos laiku) Ukrainos kariuomenė tariamai įvykdė dronų ataką prieš taikinius Rusijos teritorijoje. Departamentas pažymėjo, kad Rusijos oro gynybos sistema virš laikinai okupuoto Krymo sunaikino 11 bepiločių orlaivių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)

Komentarai ()