JAV viduje didėja noras sumažinti imigraciją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

šakės 2010-07-29 13:05
Įdomiai jie ten gyvena. Viskas, ką galima iškelt iškeliama iš JAV į rytų Aziją, nelegalūs imigrantai iš Meksikos tiesiog plūsta į JAV, o darbuotojų atlyginimų negalima mažint, nes tam prieštarauja įstatymai ir profsajungos. Įdomu, kas ateityje kurs šalies produktą?
Metanabol 2010-07-29 14:07
Užtat pas mus tai viskas labai teisingai: maistą prigaminom, pardavėm - pamaitinti savus nebeliko. Perkam iš lenkų ir kitokio plauko šalių ir statom 2x kainas... Žmonės neperka - purškiam chemija, kad ilgiau laikytų... Darbdaviai daro ką nori su savo darbuotojais, atlyginimai mažinami ir neišmokami po daugiau nei pusę metų (pasižiūrėkit teismai užversti šitom bylom).... Vat reikia klausti, kas mum bus?
qzar 2010-07-29 14:17
Mazes mazes zmoniu salyje tada liks tik valdzia ir visos tos jos istaigos ir pensininkai kuriu nepasims i uzsieni .Dabar galima sakyti kad oj lietuvoj cia ziauriausia situacija manau kad visur tas pats pas vienus maziau kitus daugiau paveike krize ir ziurint kaip aisku tvarkosi valdzia .Galima palyginti Lietuva su kokia afrikos skurdzia salimi tai musu padetis dar galima sakyti labai gera o seip pagyvensim pamatysim kas bus