Elektriškai stimuliuojant smegenis vaizdinę atmintį galima pagerinti 110 procentų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-08-16 21:05
O cia labai idomi sritis ateiteityje turesianti nemaza progresa kokiame AI kurime. Jau yra imanoma ta padaryti, tiesiog paimamas tarkim peles smegenu sluoksnis, kuriame yra neuronai, ir atitinkamame tirpale, t.y terpe, kurioje galetu neuronai t.y ju dendritu galunes formuoti tinkla. Net galima paduoti ir elektrini impulsa tiesiogiai i ta terpe ir tarkim suprogramuojam, kad atliktu ta uzduoti. Toliau paleidziame musu pusiau mechanini - biologini robota atlikti uzduoties ir jei tarkim musu AI suklysta mes jam duodame impulsa, tai reiskia, kad mes ji treniruojame ir ji galima istreniruoti ant tiek, kad tas nedidukas biomechaninis robotas galetu valdyti ir naikintuva. Tai pat tokiu principu manyciau ir suzadinama atmintis, tik elektrostatiniu lauku, bet cia kiek sudetingiau, kadangi turime slopinti vaizdine atminti. Ir jei teisingai isivaizduoju tai viena puse slopinama didesniu elektrostatiniu lauku, nei kita aktyvuojama. Na o kur didieji fantastikos megejai dingo ? (tik neskleiskit samokslo teoriju )
Anonimelis 2010-08-17 06:58
Taigi yra tas idoseris, ar kas ten. Visokie binouraliniai ritmai, kur smegenu daznius stimuliuoja. Su jais rase galima tobulinti smegenis, arba patirti narkotiniu medziagu poveiki, nekenkiant sveikatai. http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... highlight= P.S mane, tie dazniai paveikia, Inhalant liux 8)
nondescript 2010-08-17 09:46
pastebejau, kad kazkoks tu man keistas
jordanbn2 2010-08-17 13:01
Del tos sumaisties jie teisus, minciu nuklydimas nuo nesarbaus ar neydomaus objekto prie kitu dalyku kuriuos smegenys laiko ydomesniais. Vizualiai neysiminsi objekto jei mintys suksis apie kitus dalykus. Beje dauguma protiskai atsilikusiu pasizymi gera vizualine atmintimi,nes jie mano kad viskas ka mato yra labai svarbu. Na o jei protingas zmogus turi gera vizualine atminti jam nuo to tik geriau.
tommixoft 2010-11-19 01:26
Nu taip, islupk akis-ir audio atmintis pageres
punktyras 2010-11-19 01:47
Užsidėsim kepuraites ir galėsime pabūti lietaus žmonėmis... elektros krūvio pagalba slopinant -> elektros krūviu slopinant