Sukurta stiklo pagrindu sudaryta nematomumo efektą užtikrinanti medžiaga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

loggo 2010-08-17 21:46
Aš teisingai supratau?: IR spinduliai sugeriami vienos medžiagos pusės ir išspinduliuojami kitos?
i74s 2010-08-17 23:13
Tokiu būdu į jo paviršių nepatenka ir neatsispindi šviesa, ir objektas tampa nematomas - tiesa, tik siaurame infraraudonųjų bangų diapazone.
DJ_LFS 2010-08-17 23:15
Reikia karo (aisku be branduoliniu ar kitu mas naikinimo ginklu) jis pagreitina technologiju vystimasi.
kionig 2010-08-18 01:38
Nusipirk zaislini sautuva ir kariau jei taip nori Tu rimtai sergi kokia sizofrenija ?
Anonimelis 2010-08-18 07:12
Zinok, tikrai per kara pasparteja technologiju vystimasis. Nes kariaujant reikia kazko tobulesniu, uz priesu technika, bei issigelbejimo technikos. Todel isradejai ir kiti zmones ir spaudziami pasamones kazkaip gintis. Dauguma prietaisu, nuo karo atsirado. Kompas irgi buvo reikalingas, kad tarp kariu susiiekinneti ir kaupti informacija, apie ginklus. Robotai sukurti irgi karo pramonei buvo, kad ne zmones nusautu, o robotus, tai sutaupyti zmonems gyvybes. O dabar jau kinieciai kuria robotus, kad nuveiktu ruosos darbus ir pramogoms
DGS 2010-08-18 14:30
Bet karo patikek tikrai nebus artimiausiu metu, nu nebent su šiaurės korėja arba iranu, bet tikimybe maza, bent aš taip jau manau.
skittisher 2010-08-19 02:01
Taip iseina, jog jei pavyktu igyvendinti nematomuma regimajai sviesai, tai objektas butu nematomas, bet ir pats objektas nieko nematytu
kionig 2010-08-19 02:11
O tu paziurek ant kiek karine technika jau istobulejus, kad priesa gali sunaikinti neidedamas dideliu pastangu, ir sededamas uz kompo moniko ir viska valdydamas per atstuma. Kad karas paspartina, tai kas be ko, lygiai taip pat tavo organizmas paspartina medziagu apykaita tau sportuojant, nors gal ir nevisai tinkama analogija. Bet karas nera ir nebus niekam naudingas. Tu technologiju pilnai pakanka, kad galetum net tinget, o tau robotas atnesa viska i lova. Zinoma, tik kaina paprastu runkeliu netenkina. Vykstant karui, technologijos dazniausiai tobolinamus priesu iveikimui, o ne civiliams, kurios poto prigija po keliu metu. Praktiskai per pirma ir antra pasaulinius karus, tobulejimas vyko viska kopijuojant vieni kitiems per informatorius ir panasiai. Jei nori nauju technologiju, tai imk ir pats pradek kurti, susigalvok to, ko dar niekas nera ivykdes ar padares. Cia nera siaip sau, net ir karui vykstant reikia laiko, bandymams, auku ir t.t. Taip kad cia tas karas isvis NE I TEMA ! P.S tik DJ LFS (Dj e'L'F'a'S ? ) serga kazkokia sizofrenija, paranoja rusams. Ir svaicioja cia apie karus. Jei nori kariaut tai pirmyn i USA ir galesi kariauti dar prie kokius talibus. Kai pamatytu kokie zmones invalidai gryzta is karo, tai atsoks fantazija greitai.
Nightbringer 2010-09-06 20:37
Vaje, vaje. Karas čia buvo paminėtas tokia lengva, humoro forma. Nereikia tiek nervuotis. Juk ir taip savaime aišku, kariauti vien dėl to, kad technologijos per lėtai vystosi- kvaila. Supranti, nėra tokios motivacijos, kaip per karą. O jei būtų man šautuvas į kaktą įremtas, tada jau visai kitas reikalas.