Dėl paliktų vėjovartų gali kilti grėsmė greta esantiems miškams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cNduo 2010-08-24 11:57
Kai kuriuose miškų vietose vėjovartai puikiai komponuojasi su vietiniu kraštovaizdžiu ir sukuria natūralumo jausmą, ką dabar mažai kur pamatysi už lygiomis linijomis pasodintų medžių bei žmonių šiukšlių.
ligonis 2010-08-24 13:21
vejovartai yra velniskai pavojingi miskams, nes gamta net neklestejo kol nebuvo pradeta juos salint, ir tiek milijonu metu miskai isliko tik stebuklingu medziu feju deka, pastarosios gi tuos isvirtusius medzius sutaisydavo... ne bet rimtai, kalba apie pavoju, lyg gamta nebutu patyrus tokiu dalyku anksciau ir neisgyvenus. tikrai suteikia savo zavesio tie isvirte medziai gamtai.
Patriotas 2010-08-24 14:08
Zavingumas subjektyvus dalykas. Kalba eina apie praktine problema, kas gali buti ypac aktualu misku savininkams. Nenori medziu epidemijos - issivalyk miska
reality 2010-08-24 15:38
gamta puikiai pasirupina savimi ir be zmogaus kisimosi. cia tik eilinis pretekstas ir toliau porceliuoti musu mediena i uzsieni. latvija skandinavai jau pravale. dabar musu eile. kas netingi atsiverskit maps.lt , ten kai kur galima paziureti 2 metu skirtumo foto. tragiskas vaizdas paziurejus i musu miskus. kas is to kad atsodinama, juk miskui subresti iki tokios stadijos kokioje jis naikinamas reikia tikrai daugiau nei keliu metu.
Patriotas 2010-08-24 16:28
Ne tame esme. Faktas yra tas, kad gendantys nukrite medziai gali apkresti sveikus. O kaip jau kas naudoja si fakta, yra kita tema. Kad gamta gali pasirupinti pati savimi as ir pats puikiai zinau (nors tai labai salygiskai teisinga), bet tai nekeicia mano noro savo miska tureti isvalyta ir kiek galima maksimaliai "sveika", nes bent jau mano asmenine nuomuone, nukrite puvantys medziai nuosave miske ne kakzokio "zavingumo" o elementaraus apsileidimo pozymis savininko atzvilgiu.
Kilgoras Trautas 2010-08-24 17:29
Mūsų Medžiotojai tai pat rūpinasi ir reguliuoja gamta nes per daug žvėrių vis atsiranda ir gamta jau pati nebesusireguliuoja . Ir naftininkai šiek tiek nusiurbia naftos, kad pati nepradėtu tikšti kaip neseniai atsitiko karybų jūroje.
Insomniakė 2010-08-24 19:12
Kilgoras Trautas, tikuosi tu čia nerimtai?