Rusai įsiutę! Kas akimirksniu nutiko prabangiems vakarietiškiems automobiliams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darius995 2023-11-19 11:57
Realiai tai nesąmonė, kad dėl kaladėlių keitimo turi varyti į sertifikuotą servisą. Ir Rusija čia niekuo dėta.
Absoliutas 2023-11-23 06:54
Daznai pasitaiko, kad kaimieciai varo savo 2010-uju prabangius premium klases automobilius i garaziukus remontuot, bet kai suremontuot nepavyksta net ir aplankius tris garaziukus, tada jau veza i autorizuota. vasia kazka garaziuky prisnargliavo, dabar jus suraskit ka.
Absoliutas 2023-11-23 06:58
Beje, cia gera prevencija nuo auto vagysciu. Jeigu hakeriai nesugebes nulauzt, tai butu visai idomi, gamykline apsauga nuo ilgapirsciu. O kodel tai susije su rusija? Nes pavogtos auto daznai keliauja i rusija ir jas pigiai nuperka rusijos milicininkai. Kadangi rusijos milicininku niekas rusijoje negaudo, tai jie ramiai vazineja su vogtom auto po savo ruskyna.
Darius995 2023-11-23 19:35
Jeigu rinktis tarp random garažiuko ir random autorizuoto serviso, tai sutikčiau su Jumis. Tačiau aš teikiu pirmenybę garažiniam meistrui, kuriuo pasitikiu ir žinau jo sugebėjimus, nei autorizuotam servisui, kuriame bus random darbuotojas, galimai mokinys, dirbantis valdišką darbą ir jam iš esmės giliai px ką ir kaip jis ten sutaisys net jei teks kelis kartus pakeisti pusę auto detalių. Be to yra daugybė DIY entuziastų, kuriems susitaisyti smulkius savo auto gedimus tiesiog yra malonumas, kuris straipsnyje minimu atveju yra atimamas.
donatasv 2023-11-23 20:05
Čia tiesiog gamintojų bandymas pasipelnyti prisidengiant vagystėmis. Bent jau pvz EU uždraudė abonentinį mokestį tarkim už šildomas sėdynes, o JAV toliau sau lupa pinigus. Mokėk 30 eurų kas mėnesį jei nori šildomų sėdynių, atrakintų funkcijų magnetoloje ir dar daug kitų nesamonių kurių prisigalvojo gamintojai, kad pasipinigauti. Čia lygiai tas pats bus kaip ir su telefonais dabar kur ruošia įstatymus eu, kad bateriją galėtai pasikeisti pats be spec įrangos. Muskas aplamai buvo suplanavęs pardaviai savo teslą tai atjungia viską padaro iš jos plytą...