Rusijoje į keleivinį traukinį rėžėsi lokomotyvas. Skelbiami vaizdai (Video)  ()

Avarijos liudininku tapęs rusas juokavo apie dviejų traukinių susidūrimą, rašoma įraše socialiniuose tinkluose. Tuo tarpu Rusijos žiniasklaida praneša, kad buvo sužeistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Uljanovsko srityje keleivinis traukinys susidūrė su manevriniu lokomotyvu. Abu traukiniai atsidūrė tame pačiame kelyje, o keleivinis traukinys važiavo visu greičiu. Tačiau mašinistas spėjo sureaguoti, tad didžiulė nelaimė neįvyko – nukentėjo vos kelios dešimtys rusų. Apie įvykį pranešė naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Anot rosZMI, susidūrus keleiviniam traukiniui ir manevriniam lokomotyvui, buvo sužeisti 25 rusai. Tikinama, kad niekas nežuvo. Nurodoma, kad paskutinę akimirką mašinistas įjungė avarinį stabdį, tačiau „susidūrimo išvengti nepavyko“. Be to, Rusijos geležinkeliai pabrėžia, kad vagonai nenuriedėjo nuo bėgių, o geležinkelio bėgiai nebuvo pažeisti.

 

Tuo tarpu socialiniuose tinkluose skelbiama keletas detalių apie incidentą. Tiksli susidūrimo vieta yra tarp Briandino ir Tinsko stočių, Kuibyševo geležinkelio 962 kilometre. Keleiviniame traukinyje buvo 396 keleiviai, iš jų 94 vaikai.

Vaizdo įraše iš įvykių vietos matyti keleivinis traukinys su 10 vagonų, stovintis vidury apsnigtos vietovės. Liudininkai nufilmavo susidūrimo pasekmes – matosi, kaip įlinko lokomotyvo priekis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()