Jokio KSSO nebėra. Kokie naujieji Rusijos sąjungininkai  ()

Kolektyvinio saugumo sutarties organizacija subyrėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 23 d. Minske įvyko Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos (KSSO) susitikimas. Tačiau iš tikrųjų jokios KSSO nėra, o Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas turi kitų sąjungininkų.

Armėnijos ministro pirmininko Nikolo Pašiniano atsisakymas dalyvauti KSSO​ susitikime parodė, kad tokia organizacija neegzistuoja. Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko.

Igoris Jakovenko mano, kad Pašiniano atsisakymas dalyvauti šiame beprasmiškame renginyje yra labai reikšmingas. Juk KSSO iš tikrųjų neegzistuoja. Ši organizacija visada buvo susijusi su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis. KSSO kariuomenės įžengimas iš esmės yra Rusijos kariuomenės įžengimas.

Be to, V. Putinui KSSO neliko jokių sąjungininkų, išskyrus Baltarusijos diktatorių Aliaksandrą Lukašenką. Azerbaidžanas palaiko glaudžius ryšius su Turkija, o Armėnija, atrodo, renkasi suartėjimo su Vakarų šalimis kursą.

 

„Nebėra nei KSSO, nei posovietinės erdvės. Rusija turi sąjungininkų visai kitur. Tai teroristinės organizacijos „Hamas“, „Hezbollah“, Talibanas, Šiaurės Korėja ir iš dalies Iranas. Tai yra Putino valdymo rezultatas“, - sakė opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)

Komentarai ()