Atradimas padės vėžį išsigydyti patiems

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2010-11-07 00:55
Na, jeigu ir neisgys nuo teigiamu emociju, tai bent numirs laimigas su sypsena. kai visas kunas dega is skausmo, kazi kokios teigiamos mintys tada gali but Sitas budas labiau padeda aplinkiniams nei pacientui, nes pacientas buna patenkintas, su visais draugiskas, neniurna, nesibiedavoja - GERAS LIGONIS Mano galva, tik norintis mirti gali palaikyti teigiamas emocijas tokioj situacijoj, o visi kiti, dar nenorintys eit, anksciau ar veliau puola i depresija. Zinoma gali atejes praskaidrint nuotaika visaip ir tt, bet to padaryt neimanoma 24/7, ir likes vienas vitiek vel grys i depresini rezima. Susilauzius koja ar netekus rankos dar galima kazkaip save teigimai nuteikt, pvz "na netekau rankos, bet uztai gyvas", o kaip serganciam veziu? "na mirsiu bet uztai..." kad ner tos sviesiosios puses, nebent dziaugtis nuopelnais ir pan., kad ne veltui praleistas gyvenimas ir kazka spejes nuveikt. Zinot, tiek laimingi, tiek nelaimingi serga. Gal kitas ligas ir padeda iveik greiciau del isskiriamu cheminiu medziagu esant laimingam ir pan, su tuom gincytis negaliu, bet pries vezi... truputi ne ta kategorija Sako katino murkimas padeda zaizdu gijimui, gal del visa pikta isbando ir ta, o gal cia tik desperatiskai bandoma belekas.
mobilunkas 2010-11-07 08:01
astrologijoje vezys siejamas su plutonu, jei horoskope susidaro problemos su plutonu tai didelis sansas kad veziu susirgsi, belieka keist kazka gyvenime kad pageretu situacija horoskope su plutonu ir tu pasveiksi , arba sugebet islaukt jei imanoma tiek laiko kol horoskope plutonui pageres. o vezys taps isgydomas kai atrasim dar 1 planeta uz plutono, tik tada isplis neisgydomos tos planetos ligos
Otto 2010-11-07 09:23
Astrologija,.. šamanizmas, .. ko gero, ne į tą portalą pataikei, arba tiesiog nei kiek negerbi čia besilankančių žmonių .
mobilunkas 2010-11-07 09:56
Otto, jei tave uzpultu nepagydomas vezys, tai manau kad ir samanu patiketum ir i astrologija nespjautum, svarbu kad tik siaudas butu uz ko griebti, kai medikai tau pareikstu ,, sergi nepagydomu veziu, sansu pagyt nera, mirsi letai ir skausmingai,,
Otto 2010-11-07 10:30
Deja, tu manęs nepažįsti; net ir mirdamas netikėsiu niekuo, kas neįrodyta mokslo.
Harm 2010-11-07 11:19
nepykit, bet jūsų kalbos skamba maždaug "neleiskim farmacijų kampanijoms pasipelnyt, (bet dvėskim nuo vėžio)." maždaug "neleiskim maximai pasipelnyt, dvėskim iš bado."
Tarkvinijus Išdidusis 2010-11-07 11:38
Otai, prie ko čia gerbimas, jei jūs patys tik gerbiat savo įsitikinimus, o daugiau nieko? Tai kodėl kiti turėtų gerbti jūsų įsitikinimus? Beje, jis čia pokštavo, jei ką.
Planktonas 2010-11-07 12:12
hm.. labai ydomus straipsnis, gal is tikro ateina luzis, pvz veikiant saviytaigai irgi zmones issigydo, aisq buna ir kitokiu faktoriu pvz placebo ir t.t. o cia kaip suprantu raso, kad jie sugebejo isjungti ta baltyma kuris susidaro vezinems lastelems apgaunant organizma kad vezines lasteles tera kazkoks idreskimas ir t.t. ir jam is tikro reikia gyti, atrodo labai paprasta ir is tikro genialu, propaganda cia ar ne... hmm... jeigu cia is tikruju tai galiu pasveikit su dideliu laimejimu, sie metai istrigs istorijoje xD
Otto 2010-11-07 13:44
Apie kokius įsitikinimus čia kalbi? Tikiu tik tuo, kas įrodyta mokslo, o tai vadinama žinojimu. Galima iškelti bet kokią hipotezę, bet ją reikia kažkaip ir pagrįsti, bet jei čia buvo pokštavimas, tai derėtu geriau pasistengti. Iš esmės, įsitikinimai yra ydingas dalykas, kuo nors tikint, reikia turėti ir pakankamai įrodymų, kad tai tiesa. Jei įrodymų nėra, tai tuščias reikalas, dažniausiai trukdantis priimti objektyvią tiesą.
mobilunkas 2010-11-07 13:48
reiketu iskelt klausima kodel organizmas laiko vezi kaip koki idreskima, tai kazkodel yra svarbu organizmui kad vezio pazeista vieta reiketu saugot, nes jei tai butu kazkokia klaida tai per milijonus metu butu pasalintas gamtos toks suklydimas, juk veziu ne tik zmones serga . susizeidus skausmas reikalingas tam kad daugiau nesizalot, tai tas baltymas galbut kazka daugiau daro nei tik durnavoja vezio vietoje. o tai dabar gausis panasiai kad susizeidei, geri nuo skausmo vaistus, neskauda, i zaizda neziuri ir bac numirsti nuo kraujo uzkretimo....
Tarkvinijus Išdidusis 2010-11-07 14:01
Otai, iš esmės įsitikinimai yra tai, kuo tu pats asmeniškai tiki, ar tai bebūtų mokslinės tiesos (Niutono gravitacinė teorija, Alberto Enšteino realityvumo teorija, kvantinė mechanika, fizika, etc.), ar tai bebūtų gamtamokslė samprata (evoliucija, gyvūnija), istorija, archeologija, religija su visomis savo doktrinomis. Puiku, tu tiki nepaneigiama mokslo teorija. Šaunu! Bet tai dar nereiškia, kad kiti negali tikėti kitkuo, kaip ir tau jie negali pasakyti, kad turi būtinai tikėti tuo, kuo jie tiki (niekas to ir nebando čia daryti). Taip, suprantu, kad čia yra technologinis portalas ir visi turėtų blevyzgoti apsiputoję apie naujausius technologinius pasiekimus, bet taip nėra. Visi turi teisę reikšti ir kitokią nuomonę, taip priimtina, o ir taisyklėse nenustatyta, kad to negali būti. Tad, į viską reiktų pažvelgti ir iš kitos pusės, jei tik to nori ir neverta dėl to purkštauti, kad kiti teikia pirmenybę ne mokslui. Taip buvo, yra ir bus. Nieko čia nepakeisi. Nebent aišku gyventumėme kokioje nors Utopijoje (tarkime, Tomo Moro).
Otto 2010-11-07 14:45
Gal pabandom kitaip. Gal mano įsitikinimai yra tai, kad taip nėra, nes nėra įrodymų, o kai atsiranda įrodymai, tai tampa žinojimu, kad tikrai taip yra, o ne tikėjimu. Apie tikėjimą yra pilna diskusijų įvairiuose forumuose, tačiau,.. jų teiginiai neįdomūs, na, tiki ir tiek, o įrodymų nėra.. bet toks tikėjimas, be įrodymų, nėra žinojimas. Kai kurie žmonės sąmoningai vengia tiesos, todėl ir tiki tuo, kas jiems patinka. Šiame straipsnyje irgi išdėstyta patraukli idėja, visi norime tikėti, kad tai tiesa, tačiau teks pirma sulaukti teigiamų rezultatų, tada jau ŽINOSIME, kad tai tikrai veikia ir tinka žmonėms gydyti. Dėl požiūrio "iš kitos pusės", teks prisiimti kaltę, nesupratau juokų. Prieš tai skaičiau nuorodą apie rusų "stebuklingą gydytoją", tai supykau ir "išsirėkiau".
Rimvydas 2010-11-08 02:07
Jei veiktų toks dalykas kaip saviitaiga,tai aplamai mes niekuo nesirgtume, nes pastoviai jaustumemes gerai ir sveiki. Todėl nereikia čia kalbėti apie pseudomokslus. Jau greičiau patikėsiu katino murkimo gydomosiomis galiomis,nei kad savęs įtikinimo galiomis.
Vazix 2010-11-08 14:41
o dabar lauks metus nobelio premijos...