Medikė įvardijo tris maisto produktus. Jų būtina atsisakyti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-04-14 10:51
Sutinku dėl kviečių, cukraus ir pieno produktų. Bet mačiau kaip tai atrodo praktikoj, žmogus atsisakes tų produktų tapo kaip vaiduoklis iš veido, oda blyški pilka aplink akis juoda, prieš tai spalva atrodė sveikai. Visada sportuoja ir prieš tai sportavo. Atsisakė tų produktų, kad numestu svorio, numetė, bet kaip tas atsiliepė sveikatai abejotina nauda.
kestutisz 2024-04-14 11:11
" tuometinis kvietys ir dabartinis – du skirtingi grūdai. Tuo metu nebuvo taip išvystyta pramonė, laukai nebūdavo tręšiami sintetinėmis trąšomis" - čia kaip nurašyta nuo kokios papildų reklamos. Ką konkrečiai blogo daro "sintetinės trašos" ir kas tai yra? "Sintetinis" amoniakas (tarkim iš Jonavos) ir iš jo pagamintos trašos ne toks dvasingas kaip iš srutų?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-14 13:55
Aš mažai šių produktų naudoju: iš pieno, tai grietinė ir jogurtas be laktozės, kviečių kiek ten yra kokiuose lietiniuose blynuose, ~kartą per savaitę nusiperku bandelių vienam vakarui, cukraus net nežinau ar namie turiu, limonadų negeriu. Pagrindinis cukraus šaltinis turbūt yra kava Ir tikrai jaučiuosi geriau negu anksčiau, kai tuos produktus vartodavau kaip pgr. maisto šaltinį.