NASA atrado naują nežemiškos gyvybės paieškos būdą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Augink pats! 2010-12-02 13:41
Laukiam susideginančių kriščionių ir religingų žmonių protestų, kad tik jie vieninteliai būtų visatoj.. heh... pats susijuokiau.. Pagaliau... Būtų mano svajonė, kad atradus naują gyvybę, žlugtų tą krikščionybė, katalikybė ir visas kitas mėšlas, kuris yra grynas atpirkimo ožys ir nieko daugiau... Užmuši žmogų, paatgailauji - toliau jautiesi švarus... Arba kaip buvo perkamos indulgencijos berots (nu žodžiu situacija ta pati, tik turi nusipirkti atleidimą, savotiškas bizniukas, kuris iki šiol vyksta)... Ir kam viso to reikia? Kad pensininkai turėtų ką veikti sekmadieniais?
immortallt 2010-12-02 14:58
Augink pats!, totaliai nusikalbi tad geriau patylek. Religijos pagrindas yra ne tas ir religija is esmes nera blogai, tik deja istorija ir zmogus religija isdarke del savanaudisku tikslu. Nemanau, kad bus kazkas labai ypatingo atskleista, nebent kokie negalutiniai tyrimai rodantys, kad kazkada egzistavo mikrobiologine gyvybe ir tiek.
Kilgoras Trautas 2010-12-02 15:32
Yra žmoniu kuriems to reikia. Daug kam taip paprasčiau aiškiau gyventi. Be to, religijos dažniausiai paaiškina daug dalykų aiškiau ir paprasčiau nei šiuolaikinis mokslas. Ir aplamai moksle yra daugiau klaustukų nei atsakymų, o religijos tiems klaustukams turi gan įdomių paaiškinimų. Tarp kitko mokslas labai suvaržytas visokiais kanonais ir lieka mažai vietos interpretacijom religijose tas yra laisviau. Ir iš viso nereiktu mokslą priešpastatyti prieš religijas jie šiaip labai gerai papildo vienas kitą. p.s. Tarp kitko "Big Bang" terminą sugalvojo krikščionių vienuolis.
Augink pats! 2010-12-02 16:20
"ra žmoniu kuriems to reikia. Daug kam taip paprasčiau aiškiau gyventi. " Tai yra mažiau galvoti, į nieką nesigilinti, teigti, kad yra kažkokia fantastinė būtybė kuri visus valdo, kad viską sukūrė ta būtybė, kad reikia eiti į bažnyčią... Juk tai tiesiog saldūs paistalai.. Tačiau bažnyčia liko iki šiol, nes kvailų žmonių nemažėja... tiksliau kalbant, tinginių susibūrimo vieta, kurie nori tiesiog paverkti (delfi.lt alfa.lt lrytas.lt ir panašius šūdraščius galima priskirti prie e-bažnyčių, kadangi ten lygiai taip pat žmonės nieko nemąsto, tiesiog verkia ir kalba bet ką, kad tik kalbėt, kitaip sakant: atgailauja). + nebūtų religijos - žmonės taptų vieningesni, o ne Vilnius vs Kaunas (nors skirtumas ~100km, tačiau kaip katė su šuniu).. Čia pasakysi irgi nėra taip? Rasinės neligybės ir prasidėjo nuo religijų, mano manymu (debilams: tai nėra mano įsitikinimas, tiesiog išreikšta nuomonė).. Kadangi žmogus pradėjo savo fantazijas perkelinėti į realybę, priešinti ir išskirti save prieš kitus... Išvis religija tai laiko švaistymas, tiksliau taip: gimiau, tuomet nuėjau į bažnyčią ir viskas, juk viską padarys kažkoks tai jėžus krištus - žydas išvaduotojaš ????? Ahahaha, taip juokinga, kad net gaila... Religija atima iš žmogaus gyvenimą, nes gyvena jis tik sumautu fantaziniu tikėjimu, kad kai mirs paklius ten ten ten(priklauso jau nuo sufantazuotos religijos pakraipos)... Religija niekaip nesusieina su žmogaus laisve.. Tai tiek..
Anonymous 2010-12-02 16:27
DarkNRG 2010-12-02 18:29
Taikliai pasakyta, nieko nepridursi, nebent tik tai, kad manau dar per anksti mums atrasti nezemiskas gyvybes formas (jeigu tokios isvis egzistuoja..), Todel speju nieko sokiruojancio nepaskelbs.
Marine3D 2010-12-02 19:34
Augink pats labai gerai destai savo mintis. Siaip 100prct pritariu. Manau uzteks viena karta mulkinti visus kas biski kvailesni, bailesni ar tiesiog runkeliai be issilavinimo.
Indigo89 2010-12-02 21:52
Deja tokia visada bus mulkinami tokiu kaip mes, o mes busim mulkinami gudresniu uz mus, ir nematau tame nieko keisto
Petriukas 2010-12-02 22:12
šokiruojanti naujiena ta, kad žemėje rado arseniką vietoj fosforo "naudojančią" bakteriją http://edition.cnn.com/2010/US/12/02/na ... index.html ateivių nerado, bet ne mažiau įdomu
IbX 2010-12-02 23:42
Tu bent mastai ka kalbi? ne vienoi religijoj nera pasakyta kad nezemeshka civilizacija neegzistuoja Man tik neduoda ramybes 1 faktas jeigu ras kita civilizacija. Gali but kad jinai labiau pazengus ir yra barbarishka. atkeliavus cia pavergs tiesiog zmonija
Rukis 2010-12-03 07:31
O ką tu galvoji męs darytumėm jeigu aptiktume mažiau pažengusią civilizaciją negu męs? Manau aiškus būtų jų likimas
IbX 2010-12-03 10:09
Mes tada mastytume kaip iki jos nukakt ))))
Anonymous 2010-12-03 14:15
Gerbiamieji ponai ir ponios! Noreciau priminti, kad su laiku mes tobulejame ir "humaniskejame".. paziurekite kokiais barbarais zmones buvo seniau.. viskas eina i geraja puse.. tad iki kol pazengsim tiek, kad galetume "uzgrobti" kita civilizacija, tai didele tikimybe, kad mes jau nebeturesim tokiu tikslu.. o pats geriausias faktas yra tai kas vyksta dabar su zaliuju judijimu.. O dabar apie religijas.. Norejau pristatyti Budizma. Ta proga pacituosiu is wikipedia, nors ji ir parasyta ne mokslininku, o saltiniai kartais skamba juokingiau uz anekdotus.. Taigi.. citata: "Budos mokymas propaguoja žmogaus tobulėjimą ir moko, kad žmogus pats kuria savo likimą. Budistinis mąstymas nepripažįsta vieno asmens garbinimo – žmogaus ar dievo." Tad noreciau paraginti aptarineti religijas kurios atitinka jusu mastyma.. O ne apie dantuku fejas kuriomis netikite..
Skeptikas 2010-12-03 16:32
. Komunizmas iki šiol viešai nepasmerktas kaip nacizmas. Youtube gali rasti vaizdelių kaip žudomi žmonės. Kartą ten net radau pasipiktiniusio komentarą: " In Youtube you can find peaple killing videos but you can't find sex" ar kažkaip panašiai.
Anonymous 2010-12-03 21:42
Kontrole daug stipresne, komunizmas ne plinta, o nyksta.. Akivaizdus pokytis daug kur.. Pabandyk Vilniaus centre suni nusauti.. O pries simta metu? O pries 2,3,4 simtus? Simtas metu tai cia lasas juroje.. Tu galvok apie kardus, kada ejo per gyvenvietes ir visus is eiles skerde.. Ir tu galvok, ne apie technologijas, kurios geba su maziau pastangu daugiau nuzudyt, o apie zmoniu mase, kuri zmogiskeja, o nenulaukeja.. dabar per konfliktus stengiamasi civiliu nezudyti.. zalieji visais imanomais budai bando keisti kazka.. pvz, kuria savo partijas..
Skeptikas 2010-12-04 10:39
iš dirbančių JTO pusės.