„Mes to net nežinome. Jie iš 4-osios dimensijos.“ Gali būti įsiveržimas į mūsų pasaulį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-20 22:53
Būtų gal ir įdomu paskaityt, bet kai kalba pasisuka apie būtybes, kurios čia nori įsiveržti, tai eik tu n* su savo fantazijom Jei tos vibruojančios stygos egzistuoja 3+ dimensijose ir jos sudaro visas daleles, tai veikiausiai ir aš esu tų dimensijų dalis. Tai jeigu tą autoriui sunku suvokti, tai neverta toliau ir skaityti
kestutisz 2024-08-21 20:33
Keisčiausia, kad kalbama apie "keturmates būtybes" ir jų "šešėlius". Kodėl toje "keturmatėje erdvėjė" kerturmatės tik "būtybės", o ne tarkim "oro" ar planetų/žvaigždžių atitikmenys (kad ir ką toje vietoje įsivaizduotume ar net negalėtume įsivaiduot), t.y. nebūtinai kažkokia gyvybė (kurių mūsų trimatėje erdvėje palyginus ne tiek jau daug), o tiesiog "kažkas", bet to "kažko" sąlyginai daug ir viskas ir visada bus ištisame "šešėlyje".
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-22 07:55
Sakyčiau yra mūsų pasaulis ir yra kitas pasaulis. Bijoti, kad kažkas iš ano pasaulio ateis į mūsų pasaulį ir ims viešpatauti, tai tas pats kas ryklys išlips į krantą, nueis į kino teatrą ir suvalgys visus žiūrovus Na krokodilas galėtų. Bet tik todėl, kad jis visada gyvena ir ant žemės ir vandeny.
Myslius 2024-08-22 10:28
Nesamone, negali jis pereit per trimate dimensija. Cia tas pats kaip kad zmogus negali pereit per grindis. VISADA matysis ant grindu tik jo pedos. Erdvelaikis nera kazkas kuri galima "prapjauti" kad pralystai pro grindis. Kazkoks keistas isivaizdavimas kad mes kazkokioj "menamoj" plokstumoj, ir kad egzistuoja 4D kuri statmena ir einant per ja pralysi. Sakykim dvi daleles atsitrenkia viena i kita toj 3D plokstumoj. Momentas ir energija konservuojama. Viena dalele pradeda judeti i 4D dimensija, o kita i priesinga puse. Mes neturim degree of freedom judet i 4D, taip paciai ir 4D ateivis netures. Ketvirta dimensija yra tokia: musu 3D ji statmena, bet ketvirtoj dimensijoj vienoj pusej yra 4D o kitoj pusej nera nieko, t.y. tarp 3D ir 4D yra grindys. Todel mes esantys ant 3D ir neturim laisves keliauti i 4D, nes neimanoma niekam keliaut i ta nieko puse ir momentas ir energija negali susikonservuoti taip kad pajudetu. 4D tai dimensija kuri susilenkia kartu su viena is erdviniu dimensiju. Laiko ir viena erdvine dimensija tampa vienu. Musu laikas yra ketvirtos dimensijos viena is erdviniu dimensiju, kuri del kritinio tankio susiplojo i viena, 2 dimensijos tapo viena, ir ivyko dimencine redukcija.