Atrastas stebuklingas būdas atsisakyti alkoholio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-09-18 20:16
Ko tai pietiečiai italai, prancūzai ir ispanai gerdami vyną kiekvieną dieną gyvena perilgai ir yra perdaug sveiki sakyčiau. Gydytojai negertu konjako 50-100ml kiekvieną dieną žinodami, kad tai mirtinai pavojinga. Nes realiai mažos dozės padeda kraujotakai ir širdžiai. Dėl skrandžio ligų irgi abejoju, bet dėl kitų ligų gali būti tiesa kad kenkia.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-09-18 22:16
Italams ne vynas padeda ilgiau gyventi. Berods jau apie tai diskutavom https://www.youtube.com/watch?v=q4wIr0I ... xWH8_ZLGot
donatasv 2024-09-18 22:56
Visi vaistai yra nuodai ir viskas priklauso nuo suvartoto kiekio per laiko tarpą. Tas pats negali būt su alkoholiu svarbu nepadauginti? Bet kitas reikalas vartodamas vaistus vienai sričiai padėsi kitai pakenkti gali. Tai čia klausimas kas pirma vėžys ar insultas/infarktas? Aš bent jau žiūriu paprastai sveikai gyvensiu sveikas numirsiu... tai vartoju saikingai bet šito malonumo visai neatsisakau. Geriau trumpesnis gyvenimas nei atsisakyt visko kas teikia malonumą. Vienas amerikonų komikas gerai pasakė jei rasit mane negyvą su burgeriu rankoje žinokit, kad aš miriau laimingas.
kestutisz 2024-09-19 12:40
Tai čia kaip suprantu tyrimas ne apie tai kokią žala - o kaip efektyviau knisti protą apie žalą? T.y. pvz jei esminė frazė skambėtų taip - "Veiksmingiausias metodas buvo televizijos reklama, kuri susiejo alkoholio vartojimą su (įsirašykit patys savo didžiausią fobiją) rizika" - tai straipsnis ir būtų, kad va alko sukelia tą (įsirašyti patiems)?