Begemotas išgelbėjo skęstančius antilopę ir zebrą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evaldas 2011-02-18 10:33
Įdomu. Gamtos patrulis
runce 2011-02-18 11:11
taip neturi būti
MindaugasV85 2011-02-18 11:14
Nuvažiavo stogas begemotams
Indigo89 2011-02-18 12:57
Atrodo ir begemotai megsta "vaidina dieva", nors daug kas megsta pritaikyti tai isskirtinai zmonems (ypac kas susije su naujausiomis technologijomis). Genu inzinerija yra lygiai tokia pat naturali kaip ir bet kokia kita zmoniu veikla, todel kaip tik bandymas sustabdyti tokius dalykus yra dievo vaidinimas ir dirbtinis civilizacijos evoliucijos krypties keitimas atsizvelgiant i savo siaura asmenini poziuri.
RiMuSaS 2011-02-18 13:01
Kodel ?
RiMuSaS 2011-02-18 13:02
Ka tu cia dabar nusisneki ? Koki dieva kas kur cia vaidina as nepastebejau man rodos ponui reiktu pas daktara nueit, jai tokie dalykai rodos
MarijonasM 2011-02-18 13:17
Su tais Dievais atsargiai žinok, atsiras per tave koks naujas pasakų gerbėjų kultas, garbins begemotus kaip visatos suvertėjus. Pradės visiem kišti tas jų išgalvotas tiesas ir nebus kur dėtis. Nesu vegetaras, ir jei būčiau kanibalų gentyje tikrai valgyčiau žmogieną (nesvarbu koks jis protingas bebūtų ), bet nesuprantu kurie bando mąstomą, užjautą, nevilt, gailestį, skausmą ir tt. priskirti tik žmonių rasei.
Tir4elis 2011-02-18 14:27
Rašo vienas begemotas. Bet filmuke apie tuos "skęstančius" du "patruliuojantys" begemotai matosi .
kionig 2011-02-18 14:33
Normalu ir nieko cia keisto Su zmonemis dar sunkiau, vat cia puldamas gelbeti skestanti gali buti apkaltintas jog netycia ji nuzudei, tai va skestanciuju gelbejimas yra ju paciu reikalas. Cia buvo pas rusus atvejis, kai ekskavatorininkas per leda stumde zemes, ir pradejo luzti, visas ekskavatorius su paciu darbininku ir nugrimzdo i vandeni, o tuo tarpu kiti kolegos stovejo ir filmavo su kamera ir niekas ne nesiruose sokti i ledini vandeni...
Sinister 2011-02-18 15:44
Na man vistiek panašiau, kad tie begemotai sumanė mėsytės paragaut, tik nebuvo tikri, ar valgyt ar ne... Vat kai katinas savo sužalotą draugę saugojo ir gaivino(?), tai daug įspūdingiau atrodė... O čia... Na nežinau, kiekvienam savaip atrodo. šiaip tikėjaus kažko įspūdingo, na kad tikrai gelbėjo, kad ant snukio iškėlė ir nuplukdė ar panašiai, nes antraštė kažką panašaus ir žadėjo.
Jemalas 2011-02-18 15:46
Tikriausiai ten begemotė neseniai praradusi savus jauniklius ir dar vis vedama motinystės instinkto laiko vos ne visus mažus judančius daiktus savais jaunikliais. Taip ir su šunimis kiek žinau būna
Justas116 2011-02-18 16:09
Isties labai idomu. Atrodo suteikti pagalba kitai gyvunu rusiai sugeba ne vien zmones
Dragoon 2011-02-18 16:27
Žodžių "žvėriškas" ir "humaniškas" reikšmes reikia sukeisti vietom.
faktas 2011-02-18 19:05
Negaivino jis tos katės. Žiūrėk video įdėmiau ir išjunk muziką. Stebiuosi žurnalistų įtaka žmonėms. Čia kaip su tuo cukrumi Lietuvoje. Žmonės atprato galvoti.
Muskietininx 2011-02-18 19:46
Tikėtis begemoto su apsiaustu ar kokia nors betmeno kauke turbūt būtų juokinga. Gailestis, noras padėti kitos rūšies atstovui ? Kas žino ? Esmė ta, kad čia greičiausiai buvo koks nors susidomėjimas ar žaidimas. Tai būdinga daugeliui žinduolių rūšių. galbūt begemotas žaidė ? Manau visi esame matę žaidžiantį šunį ar katę. O ir žaidimų būna įvairių, juos gyvūnai dažnaiusiai supranta ir stengiasi nesužaloti savo žaidmo draugo. Galbūt taip nutiko ir šiam begemotui ? Karta pabandęs stumtelti ar nuvyti kokį zebrą jis tai bandė vėl, ir vėl, ir vėl. Gal tai visai linksma ? Gal net nėra jokio gailesčio ar užuojautos ? Aš labiau linkęs laikytis tokios nuomonės. Nors kas žino. Viskas labai čia gražu, begemotas išgelbsti zebriuką, bet štai zebriukas lieka likimo valiai, be tėvų ir bandos. Klausimas, ar jis išgyvens, ar begemoto pastangos nebuvo bevaisės, juk šiame video jis klaidžioja lyg jau būtų miręs.
RiMuSaS 2011-02-18 21:06
O_o as nustebes kiek ciniku aplink. Begemotas isgelbsti givuna ir visi kaip paranojikai pradeda ieskot visokiausiu nebutu dalyku. Zaidi vandenyje kai zebriuka nese srove i sona ? Tai gal tarkim raganosiai irgi zaidzia kai pamato ugni ? Na nesvarbu... Esme, kad skaitai komentarus ir dauguma tokie pilki.... tiesiog sunku ka ir be pasakyt.
Muskietininx 2011-02-18 21:23
Kodėl iškart paranoja ? Ar nors žinai kas yra paranoja ir kaip ji pasireiškia ? Ar aš tai teigiau šimtu procentų, ar aš negaliu pakeisti savo nuomonės ? Pažiūrėk į komentarą, aš tiesiog svarsčiau. Taim kur čia paranoja ? Girdėjau apie raganosius. Tiksliau mačiau kažkioje komedijoje "Dievai turbūt pamišę" ar kažkas tokio. Aš negaliu teigti, kad jie egsina ugnį, nes apie tai tik girdėjau. Būtų įdomu sužinoti, ar tai nėra mitas. Palauk, ar man vėl prasideda paranoja ? Gerai, pilki komentarai. Pilkas komentaras tas, kuris neatitinka tavo nuomonės apie begemotus, zebrų gelbėtojus ? Keistas tas tavo spalvų suvokimas. Jeigu aš apsiverkčiau ir pradėčiau komentaruose lieti emocijas, kurios užklumpa daugelį "Delfinų", ar mano komentarai būtų spalvingesni ? Pakalbėkim, kaip čia su spalvom ?
faktas 2011-02-18 21:24
Pilkumas siejamas su kritiniu mąstymu, kas yra mokslo požymis. O besaikis džiugesys paprastai nereiškia nieko sumanaus... Juk čia technologijos.lt, tai ir komentarai kritinės struktūros. Dažniausiai. Juk būtų keista, jei komentarai būtų: vai, koks gražus zebriukas, myliu ir pan. Beje, tie kritiniai komentarai jau ne kartą yra atskleidę, kad straipsniai iš klaidinančių šaltinių arba neteisingai išversti. Tiesa gimsta tik diskusijose!
RiMuSaS 2011-02-18 21:38
Ne kritika mane jaudina, o tas cinizmas. Paskaicius komentarus atrodo, kad toks dalykas kaip pagalba istikusiam bedejo tarsi neegzistuojantis dalykas ir cia taip negali but... Liudna. Kad masto tai saunu nors tiek gerai.
Muskietininx 2011-02-18 21:51
Tai paranoja jau dingo ? Staigiai tapau ciniku. Na tiek to, bet kas sakė, kad pagalba neegzistuoja ? Mes, žmonės, nuolat vieni kitiems padedame ir tai ne sarkazmas. Mes padedame ir gelbėjame kitas rūšis, nes joms gresia išnykimas (bent jau mums taip atrodo). Bet begemotas, na jis yra begemotas. Tai ne žmogus, o ir galimybė, kad šis padaras išgelbėjo zebriuką tik dėl gailesčio labai maža. Jis tikrai nežiūrėjo į jį ir nepagalvojo: "ak, koks vargšelis, jis paskęs, einu jam padėsiu". Ar aš nuvertinu kitas rūšis ? Nežinau, nežinau ko jos tikrai vertos. Lygiai kaip ir tu, pamatęs šį video negali teigti, kad šis begemotas yra kažkoks herojus gelbėjantis skęstančius zebriukus. Galbūt tu pervertini begemotą. Galimybių yra daug, todėl apsvarstyti tik vieną nėra gerai. Iš kitos pusės tokį jau mane sukūrė Dievas, aš nuolat viskuo linkęs abejoti. Todėl pats čia nematau nieko keisto.