Gamtos aktyvistai nutraukė japonų vykdytą banginių medžioklę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mauras 2011-02-19 22:05
Kai banginiu nebeliks ,tada galesi siuliti savo budus
Nightbringer 2011-02-19 23:08
O aktyvistų būdai labai jau gelbėja? Ko Japonai negaus ,,moksliniams tyrinėjimas", tą persigabens per brakonierius ir niekas nieko net nesuos...
vyckas 2011-02-19 23:50
Tai siūlai išvis nieko nedaryt nes vistiek jei norės susimedžios? Japonai i kalbas nesileidžia ir toliau daro savo ignoruodami kitas valstybes. Laivų blokavimas gal ir negeriausia išeitis, bet pasūlyk kanors geresnio ir veiksmingo. Gyvūnai nesvarbesni už žmones, bet tikrai svarbesni už jų, kartais ne visai protu suvokiamas tradicijas. Tautos engimas? hahaha. 1000 banginių 130mln. gyventojų turinčiai valstybei tikrai taip reikalinga, kad be jų pusė vaikučių badaut turės Toks ir didingumas, pastatyk banginių fermą kurioj per metus užaugintum kelis tūkstančius banginių ir galėsi juos pjaut kaip kiaules niekas ne žodžio nesakys.
rwc 2011-02-20 02:15
Tunus augina fermose, ar tai ką nors išsprendė be sugadintų ekosistemų?
Blitzkrieg 2011-02-20 04:22
Uz tave tikrai daugiau zinau.
blizzard 2011-02-20 12:14
Zeitgeist? iš kur čia tokie faktai?
neblogenso 2011-02-20 15:07
Zvilgtelk Blizzard'ai i wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_w ... s_killings , http://en.wikipedia.org/wiki/War_crimes ... rime_Trial ir http://en.wikipedia.org/wiki/Nanking_Massacre . Apie tai dar yra ir filmu su tikrovishkesnem iliustracijom. Nuzudyta nuo 3 iki 10 mln. civiliu, nors kai kurie sako tarp 30 ir 23 mln.. Karo nusikaltimai: masines civiliu ir karo belaisviu egzekucijos, medicininiai eksperimentai su belaisviais, cheminiu ir biologiniu ginklu panaudojimas ant civiliu, karo belaisviu kankinimas, kanibalizmas, masiniai moteru prievartavimai ir t.t. Kinu jie nelaike zmonem. Kartais belaisvius tiesiog uzkasdavo gyvus. Zudydavo vaikus. Ishprievartautas moteris nuzudydavo ar ishniekindavo. Kaip tokia tokia scena - sustato 200 kinu i dvi eiles, tuomet du karininkai su kardais varzosi kuris kardu uzmush 100 zmoniu. Rytoj laikraschiu antrashtes mirga - ,,netiketinas rekordas!" Galvu kapojimas buvo iprastas dalykas kardui ishbandyti. Karininkas buvo labiau gerbiamas, jei buvo nukirtes daugiau belaisviu galvu. Ten vyko baisus dalykai. Gerai, kad viskas baigesi.
blizzard 2011-02-20 16:02
Nemanau kad jie vienintelei taip elgėsi.. nu aišku iki tokio lygio tai jau žiauru.. bet buvo kas žydus šaudė ir ant lavonų su ekskavatoriais važinėjos... visokių buvo
Blitzkrieg 2011-02-20 16:22
Labai didelis skirtumas tas, kad naciai brangiai uzmokejo uz visus savo nusikaltimus, buvo nuteisti itt. O Japonijoj tie zmones vykde eksperimentus yra iki siol labai gerbiami visuomeneje ir jie nepripazista to, kad dare kazka blogo. Kaip minejau cia tik lasas juroj. JAponu iki siol nekencia labai daug Azijos saliu
blizzard 2011-02-20 17:54
aišku aš kažkaip pirmą kartą tokius faktus girdžiu, įdomiai kad apie niekur neužsimenama, kaip kad nacių ar sovietų nusikaltimai tai akcentuojami labai dažnai..
cerep 2011-02-20 19:40
kai ziauriai jie cia, tiek zmoniu nuzude tokius ziaurius eksperementus dare ir neliko nubausti??
Mortifer 2011-02-20 22:55
Aktyvistai... Mano draugė myli triušiukus be proto, jai jie mieli, gražūs ir visoki kitoki gerumo įsikūnijimai. Aš su ja kaip ir sutinku Bet va vieną kartą sumaitinau jai guliašą iš triušiuko, o tada pasakiau, ką valgė. Pyko, bet pripažino, kad buvo skanu. Tai va, moralas toks: gyvūnai gyvena tam, kad aš juos valgyčiau. Ir taškas.
Blitzkrieg 2011-02-20 22:56
Pasiziurekit, yra labai daug medziagos youtubej apie UNIT 731. Ir patys buve eksperimentatoriai sneka. O juokingiausiai tai, kad pats sumanytojas ir burio vadas liko laisvas ir gyveno JAV, JAV pati ji priglaude ir nenuteise mainais uz tai, kad jis atiduos visa tyrimu vykdytu ant zmoniu medziaga. Taigi avys sveikos ir vilkas sotus, del to apie tai nera taip placiai kalbama. KO gero sumaniau zudyt ir kankint zmoniu kaip jie dare jau sunku sugalvot. JIe sprogdindavo zmones, darydavo skrodimus gyviems, kapodavo galunes, prisiudavo gyvuliu galunes, prileisdavo gyvuliu kraujo, apkresdavo baisiausiom ligom ir ziuredavo kaip zmogus marinasi itt. Ir jie dabar visa tai pateisina, kadangi "atseit" tai buvo daroma uz tevyne, viso to tikslas buvo sukurti biologini ginkla. Todel tos dvi jankiu bombos numestos ant siauraakiu yra menkniekis.
neblogenso 2011-02-20 23:20
Nukrypom ne i tema. Vis del to. Del zmoniu dariusiu eksperimentus nzn, bet kiek skaichiau, svarbiausi buvo pakarti. Kiti gavo po kelis metus kalejime ir sfio. Tiesa ta, kad visi kariai ziauriai zude civilius. Dar ir dabar yra nemazai Japonijoje gyvu. Japonai, buvo tokie ziaurus, kad net naciai buve ten bande juos sustabdyti. Gyviem zmones apipildavo azoto rugshtim ir liepdavo eiti iki kol numirs, operuodavo gyvus, isimdavo organus gyviems. Sitas puslapis gerai iliustruoja - http://executions.justsickshit.com/2008 ... -of-japan/ . Ka darydavo su neshchiom moterim, nerashysiu, galit pasiskaityt chia - http://factsanddetails.com/china.php?itemid=59&catid=2 . Kas yra dar kvailiau, tai kad japonai ignoruoja savo nusikaltimus. Va kai buvo atidengtas memorialas Nanjing'o aukoms atminti, Japonai pasiule kinams,, nuleisti tona", nes tai skatina antijaponinius jausmus. Japonishkuose vadoveliuose Nanking'o skerdynes jie vadina incidentu!
Mauras 2011-02-21 01:41
Japonai nuo seno garseja sadizmu,pasiskaitykit apie ju tradicijas ir istorija, jie iki siol nera atsiprashe kinu uz 2WW ziaurumus ivykdytus su kinais.Manau ju perdeta arogancija ir yra priezastis ,kodel ju nemegsta dauguma azijos tautu.