Vilionių ritualai žmogaus lytinių ląstelių mikropasaulyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Indigo89 2011-03-21 16:40
Kai visa zmogaus kuna issiaiskins iki molekulinio lygio bus galima sukurt virtualu zmogu ir ant jo bandyt virtualius vaistus, kurie taip pat bus sukurti kompiuteriu. Zmonems nebereiketu net gamyba rupintis, nes jau dabar ji beveik automatine. Kai bus istobulintas kvantinis kompiuteris tai virtualios molekules gales nelabai sunkiai paklust ir kvantiniams reiskiniams, atsitiktinumams ir pan. Nauda prasides tada, kai toks generuojamas zmogus "veiks" greiciau negu fizinis bet kuris zmogus, nes tuomet nebereiks laukti desimtis metu kol paaiskeja salutiniai poveikiai tam tikru medziagu zmogaus organizmui. Ilgo laikotarpio poveikis butu apytiksliai apskaiciuojamas per daug trumpesni laika. Galu gale simuliacija iki lastelinio lygio su molekulinio lygio isskirtimis padetu taip pat nemazai, nors butu ir gana netiksli.
kionig 2011-03-21 20:32
Viskas būtų gražu, bet pamiršai vieną svarbų aspektą, kad tokie dalykai susidurs stipriai su etikos ir moralės normomis. Jei net dabar klonavimas bei gyvybės sąvoka yra labai eskaluojami įvairių institucijų, tame tarpe ir religinių bei pačios žmonių bendruomenės nuomone.
faktas 2011-03-22 01:03
Na kiaušialąstės neatakuoja milijardai spermatozoidų. Nebent moteris santykiauja iškart su keliolika vyrų. (-:
Sarunas 2011-03-22 10:01
Teisingai pastebėta, tačiau jeigu būtų surinkta visi duomenys apie absoliučiai visus žmogaus biocheminius ir visus kitus procesus ir sukelta į kompiuterinio modeliavimo programą, tai jau etikos sargams nebekeltų jokių problemų. Ir dabar dešimtmečius trunkantys tyrimai bus atlikti per kelias akimirkas AIŠKU SU PAKANKAMAIS SKAIČIAVIMO PAJĖGUMAIS