Jūrų vėžlių pilvuose - šimtai plastiko gabalėlių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-03-29 21:05
Na ir kvaili padarai ryja visa ššš. Matyt neturi jokio skonio, o apie gurmanus tarp jų tip pasvajoti O jei rimtai, tai šito išvengti praktiškai ne įmanoma, bet jau šiuolaikinėmis atliekų tvarkymo sąlygomis. Bei daugumos ne rūpestingumu. Atėjau, prišiukšlinau ir išėjau. Pas mane kieme šiukšlių nėra tad viskas gerai. Kartais susidarau išvadą, kad numesti šiukšlę bele kur tik ne į šiukšlediežę yra "cool", o į šiukšlediežę meta tik "lopai'.
Mauras 2011-03-29 21:26
Kuo pazangesne civilizacija tuo daugiau siukslina .
Boomshaker 2011-03-29 22:44
Koks skirtumas kur šiukšles deda. Ar išmeta į šiukšledėžę ar ne - jokio skirtumo. Iš vienos vietos jas perkialia į kitą ir tiek. Šiukšlių lieka tiek pat tik jos nebado akių.
TLas 2011-03-30 01:05
nu cia ziUriai priklauso nuo to kokioj aplinkoj randiesi. Kas per zmones aplink tave kad jiem yyra sustra siuksle numest. Issilavine zmones yame auklejimo trukuma temato.
Shinigami 2011-03-30 07:57
Skirtumas labai didelis. Jei numeti bele kur tai tą šiukšlę vėjas ir vandens srautai gali nunešti ir iki vandenyno (straipsnio problema), ypač jai esi ne toli pakrantės. O jei išmesi į šiukšlediežę (plastiko atvejų į perdirbimo konteineri) jis bus nuvežtas arba perdirbti arba į savartiną iš kur jam patekti į vandeniną labai mažos galimybės.
Nerealiai 2011-03-30 10:53
Priklausomai kur tie vaikai mokinasi, viskas priklauso dazniausiai nuo daugumos, jei dauguma darys taip, tai darantis kitaip liks durniaus vietoj, tai jeigu matosi, kad mokyklos apilnka zaloja vaika, reiketu pamastyt apie galimybe mokytis kitur, kai pats mokiausi vidurineje puikiai pamenu kas budavo ir galiu pasakyti aplinkos pakeitimas labai veiksmingas, nes tarp visokiu buozgalviu uzsibuvus, tokiu paciu su laiku pavirsti ir pats.
Nerkashis 2011-03-31 16:57
Kažkaip nemačiau dar foto ar video su tais plastiko lopais vandenyne. Gal man tinginiui kas nuorodą numes? Radau kur šneka apie tai http://www.youtube.com/watch?v=uLrVCI4N67M http://www.youtube.com/watch?v=FrAShtol ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=xc6Lvdsy ... re=related Bet pačios tos "salos" nerandu.