Marsą raudonai nudažė branduolinio sprogimo pasekmės?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tas_pac 2011-04-04 14:01
Ir dabar prasidės nesąmoningos hipotezės apie civilizaciją kuri susinaikino.
enternald 2011-04-04 14:19
Raudona spalva nuo radioaktyvumo Nu čia tai nesąmonių nesąmonė. Čia tas pats kas teigti, kad radiacijos gavę žmonės tampa žali. (Nors pala dabar aišku kodėl ateiviai žali ). Raudona spalva dėl geležies koncentracijos smėlyje, be to radiaciją manau sukėlė mažai atmosferos varžoma kosminė spinduliuotė.
SuperHP 2011-04-04 14:25
Tau belieka eiti ginčytis su Dž.Brandenbergu ir jam pritariančais NASA bei kitais mokslininkais Mano nuomone, negalima kategoriškai atmesti jokių idėjų, nes net ir pačios kvailiausios gali būti teisingos
andriusoad 2011-04-04 14:37
Tas_pac ir enternald, jūs pirma perskaitykit straipsnį iki galo ir tik tada komentuokit.
Indigo89 2011-04-04 15:26
Tas_pac yra paskaites straipsni ir gerai sako, tokie straipsniai pranasauja pasakas apie civilizacijos susinaikinima
vytenizs 2011-04-04 15:39
Paziurek i cernobilio misko nuotraukas
vytenizs 2011-04-04 15:46
Skaitai kad zemeje gyvenanti civilizacija negali susinaikinti?
unytas 2011-04-04 16:44
kai sprogo cernobilis visi medzei buvo raudoni. kodel negal ibuti kad susirpgdino kaskoke sivilizacija. tikslau ne medzei o visias miskas
DoukeN! 2011-04-04 17:23
unytas, butu gerai jei ismoktum rasyt kaip zmogus
nondescript 2011-04-04 17:35
Neįmanoma būtų taip visko "nušluoti" be menkiausių pėdsakų. Vistiek liktų kažkokie praietį menantys griuvėsiai.
vytenizs 2011-04-04 17:51
O is kur tu znai kad nera jokiu civilizacijos pedsaku?
nondescript 2011-04-04 18:10
Niekas nežino, bet tai mažai tikėtina. Didesnės civilizacijos pėdsakai matytusi jau iš palydovo nuotraukų.
Xron 2011-04-04 18:38
To nondescript: Patariu pasiziureti per ''Discovery'' kanala, kokios smelio audros siaucia marse, 100+milijonu metu gali buti uzpustyti net ir labai dideli statiniai. Juk pietu amerikoje atrastas ne vienas miestas palaidotas po zememis, taip pat ir Egipte rastas ne vienas objektas uzpustytas smelio... O visa tai truko tik kelis tukst. metu. Del straipsnio idejos, tai ji gana idomi. Gaila, kad labai truksta duomenu kuriais butu galima remtis.
vytenizs 2011-04-04 18:38
Kaip manai po keliu milijonu metu vis dar matytusi civilizacija? Pas mus iskasa puoduka is po zemiu, ir sako va cia pries 2 k metu buvo civilizacija.
Muskietininx 2011-04-04 19:38
Civilizacija Marse tiek pat reali, kaip šiuo metu man už lango skraidanti kiaulė. Aišku, aš niekaip negaliu jums to įrodyti, nes jūs net nematote kas dedasi už mano lango. Labai abejoju ar patikėtumėte, jei sakyčiau, kad ji ten dabar tikrai skraido. Tai ar patikėtumėte ? Žiūrėk, kiaulė skrenda. Lygiai tas pats čia ir su Marsu. Galime prisigalvoti daug ko. Galime daug kuo "tikėti". Bet tas tikėjimas ir bus tik subjektyvus tikėjimas dabar man už lango skrendančia kiaule. Nu kiek žiūriu, tiek jos nematau. Kiek žiūriu į Marso nuotraukas, kiek apie jį skaitau, taip niekaip ir nepamatau ten tų ateivių, žalių, raudonų ar spalvotų, man vienas ir tas pats. Ateivio spalva čia turėtų mums mažiausiai rūpėti. Čia tas pats kaip dabar spėlioti, kokios spalvos ta kiaulė, kuri skraido man už lango. Tai palaukit, kaip man nustatyti jos spalva, jei pačios kiaulės aš ten nematau ? Ir ašiku, tas "spalvotas pasaulis" labai greitai gali apsireikšti kaip rasizmas. O šiuo atveju bet kokia jo forma yra "primatų" savybė. Primatų, kurie ir pamatę kiaulę, kad ir neskraidančią, niekaip nesugebėtų suprasti kas tai per daigtas. Taigi, ką aš tikrai matau ? Matau tik raudonas uolienas, kurios velniai žino iš kur ten atsirado. Ir taip, mums tai pavyks nustatyti, tik teks šiek tiek palaukti. O dėl Marso civilizacijų....... galiu pasakyti tik tiek. Kai man už lango praskris kiaulė, tai ir patikėsiu. Kai pats tai pamatysiu, kai visi tai pamatys, dings mano abejonės ir aš tikrai į tą kiaulė su sparnais žiūrėsiu kaip į normalų reiškinį, kurį vėl bandysiu paaiškinti. Aišku, aiškindami vėl prisigalvosime kažko nerealaus. Galbūt už lango lauksiu praskrendančio dramblio, kuris taip niekad ir nepasirodys. Tai bus tokios drambliuko svajonės, kai kokioje Veneroje bandysime atrasti kažką civilizuoto. Ir galiu garantuoti, kad su dabartine mąstysena ir tuo "įtikėjimu" kažkam už lango tikrai pradės vaidentis drambliai. Aš nieko nesmerkiu. Vaizduotė - labai naudingas ir puikiai žmogui tarnaujantis dalykas. Patikėkit, galiu ir aš daug ko prisigalvoti. Bet kažkokiu būdu bandyti įrodyti savo vaizduotės sukurtų dalykų teisingumą kartais gali būt labai sunku. Kai kam tai pavyksta, bet tai tik vienetai. Vienetai patekę beveik neužginčyjamus skaičiavimus ir formules. Atsižvelgiant į skraidančios kiaulaitės pavyzdį, tai tie žmonė mums ją nupiešė, aprašė be galo išsamiai. Jie vaizduotę mums perteikė taip realistikšai, kad mes tuo patikėjome. Ar kas nors taip sugebės su Marso civilizacijomis ? Štai kur klausimas. Ach. kas nesupratote, tai aš čia kalbėjau apie Einšteiną, Niutoną ar hawking'ą. Tai žmonės su lakia vaizduote. Taigi, kas man parodys skraidančią kiaulę ?
Muskietininx 2011-04-04 19:43
O kodėl gi ne ? Pas mus puodukas labai greitai suyra, dėl esamų sąlygų. Juk nepalyginsi mūsų erozijos, atmosferos, vandens, drėgmės, augmenijos, dirvožėmio ir jo gyventojų įtakos su Marso sąlygomis. Tas kas pas mus suirtų per keletą metų, ten užsibūtų tūkstantmečius. Tai tas, kad pas mus užsibūtų tūkstanmečius, ten užsibūtų ...... (pabaik pats).
vytenizs 2011-04-04 19:46
Apie koki shuda tu cia sneki? Kokias kiaules? Kas tau sake, kad marse dabar kazkas gyvena? Ziuri tu ir skaitai apie marsa tik nejuokink, skaitytum ar dometumeis kosmosu ir planetom tai nesvaigtum cia tokiu nesamoniu nejuokink cia savo tokiom teorijom zmoniu. Skraidanti kiaule Kadaise kaip sakant mobilus telefonas buvo "laki vaizduote". Tik yra toks dalykas, kodel pvz kiaule neplaukioja po vandeniu, o plaukioja panasaus dydzio gyvunai vandeni, kodel zmones nevaiksto ant 4iu koju, todel, kad kiekvienam savo. Ir tavo teorija apie skraidancias kiaules ne tiek apgailetina, kiek paprasciausiai debiliska.
vytenizs 2011-04-04 19:50
Znai tu kokios salygos ten buvo pries milijonus metu, ir kada viskas suiro, ir pan... Visazinis Kaip per davincio koda gal Jezaus palikuonis busi? Pakolkas tik speliones kokios salygos buvo marse pries daug metu... Tiesiog yra esme tokia marsas yra panasiausia planeta i musu...
Skeleton 2011-04-04 19:53
Gal nereiktų kopijuoti ir versti FOX News "informacijos"? Jeigu kažkas dar nežino, FOX pastoviai pasižymi anti-mokslinėmis sensacijomis, pavyzdžiui amerikiečiai-niekada-nebuvo-Mėnulyje "dokumentika", nors pretenduoja į rimtą žinių kanalą.
vytenizs 2011-04-04 20:02
Del to kad amerikonai niekad nebuvo menulyje, tai ne tik fox cia paplatine yra, ir sita informacija net gi technologijos.lt buvo paskelbta anksciau, bet ka cia kalbet su lietuviais visaziniais gincytis, taip nera ir viskas nes as znau. ZJBYS. Cia tokia pat logika kaip ir tu teiseju kur isprievartavimo byloj teisejavo, mergina negalejo apsiginti nuo 4 vyru, del to yra pati kalta, kad ja isprievartavo, toks loginis mastymas lietuvoj.