Mobilieji telefonai siejami su osteoporoze

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerijux 2011-04-05 13:55
Pats nešiojų telefoną prisisegęs prie diržo. Tiksliau pasakius jau nebenešioju. Pagrindinė priežastis- atsiradęs maudulys dubens kauluose... Sunku pasakyt, ar nuo telefono spinduliuotės maudžia, kadangi aš mėgstu ir lovoj padrybsot jo nenusiėmęs (o užgulus ant to šono kur telefonas, ar atsisėdus jis isirežia į kūną). Betkokiu atveju, kad ir kaip patogu jį šalia turėti, stengiuosi kai nebūtina prie savęs nebelaikyti...
KarolisS 2011-04-05 16:10
Na čia tik kaulų mineralizacijos skirtumai, tai nereiktų per daug prisigalvoti - toli gražu, kad pradėtų mausti būtent dėl to. Kaip pats minėjai, panašu, kad viskas dėl kiek realesnio dalyko - dėl to, kad užguli ant telefono.
M.Mantas 2011-04-05 16:42
Sutinku dėl miego sutrikimų. Užtenka atsigulus peržvelgt naujienas ir paskui valandą laiko vartausi, neina užmigt.
rokazaz 2011-04-05 19:23
O gal neuzmiegi vien del to, kad permeti naujienas? Issiblaskai ir imi mastyti apie tas naujienas ar pn, o ne vien del to, jog palaikei telefona.. Pvz pats, zinau, kad darau blogai, bet telefonai yra visai salia lovoje, bet tai neitakoja mano miego, bent taip manau. Jei esu pavarges ir noriu miego, lustu iskart, jei ne tenka ir pasivartyt.
Anonymous 2011-04-05 19:29
man idomu kodel cia istisai atsiranda mobiliu telefonu gyneju.. akivaizdu, kad siaip ar taip kenkia viskas.. o mobilieji telefonai gan nauja sritis, o jau visi panikoje.. suzinos musu vaikai kas realiai blogiausia buvo del mobiliuju..
Blitzkrieg 2011-04-05 21:18
KOdel nieks nieks neraso del tu visu wifi tinklu ir ju poveikio sveikatai? manau, kad visi tokie prietaisai turi vienokia ar kitokia itaka organizmui, as asmeniskai visada nakti statau beryse aplinka, ir telefona dedu kuo toliau nuo saves.
Shinigami 2011-04-05 21:49
O kas ne kenkia? Telefonai kenkia, ilgas sėdėjimas kenkia, ilgos darbo valandos kenkia, wifi kenkia (jau buvo toks straipsnis), padidėjęs saulės aktyvumas kenkia, maistas iš e kenkia, stresas kenkia, kompiuteriai kenkia (akims), sprogusi atominė kenkia ... Viskas aplink mane kenkia. Dar reikia, kad koks mokslininkas nustatytų, kad sportas taip pat turi kažkokios žalingos įtakos. Tada galėtum pasigaminti stora švininę dėžę į ją įlisti ir ten praleisti visa likusi gyvenimas. Maistą gaudamas iš lašelinės. Sveiko, be jokio e gliukozės pavidalu, ar kuo panašiu (+ vitaminai ir mineralai). Gyventi labai kenksminga, tad pasistenkime jo išvengti
RiMuSaS 2011-04-06 10:04
Poilsis nekenkia, tyla nekenkia, savo uzaugintas maistas nekenkia ( aisq jai ko nepridejai augindamas ).... Lyg ir neviskas kolkas dar kenkia.