Ledinis vanduo iš Arkties gali gerokai atvėsinti Europos klimatą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

loggo 2011-04-25 23:23
Ar neskamba ironiškai: Pasaulinis atšilimas sukels atšalimą Europoje Et... tirpsta ledynai...
Anonymous 2011-04-26 00:15
juokingiausia, tai kad siaures polius slenkasi ir tai visi zino.. o dar juokingiau, kad visi zino jog golfo srove atnesa siltus orus i europa, o sroves kryptis jau seniai keiciasi.. bet juokingiausia, kad panikuoja del ledynu tirpimo ir viskuom kaltina juos ir tarsa zemeje.. cia skaitosi moxlininkai.. gal rimtai cia tas aukstasias technologijas ismoko is kokiu ateiviu.. nes kaikuriose srityse, tai net mokyklinukas supranta, kad niekas nieko nesupranta.. ironiska, kad daugiausia spiegauja tose srityse kur maziausiai nusimano..
kionig 2011-04-26 08:29
Kur slenkasi ? Ir, be to, kas keičia golfo srovės kriptį, nes kaip suprantu, kad pati srovė ėmė ir sumąstė pakeisti kryptį, taip būti negali, tai kokios visgi priežastys ?
punktyras 2011-04-26 08:40
Taip, žinoma apie magnetinio poliaus migraciją. Per Žemės egzistavimo laiką ne kartą šiaurės ir pietų poliai buvo pasikeitę vietomis. Ar kas nors dėl to kaltina žmogaus veiklą? Ledynų tirpsmas žinoma keičia srovės kryptį dėl skirtingų gėlo ir sūraus vandens tankių. O ką daugiau kaltinti, jei ne tirpstančius ledynus? Juose sukaupta didžioji dalis visų pasaulio gėlo vandens atsargų.
ustis 2011-04-26 10:31
Labiausiai patiko pabaiga "dabartinei padėčiai suvokti ir ateičiai prognozuoti reikia daugiau tyrimų." Isvertus i normalia kalba "duokit pinigu!!!"
zamolskis 2011-04-26 11:10
slenka ne "siaures polius", o slankioja siaures magnetinis polius. mum tas poliaus slankiojimas nieko beveik nekeicia. mus apsaugo pats magnetinis laukas, o ne poliaus dislokacija. jei ir pasislinks - tai vienintele beda nebent reikes perkalibruot kai kuria aerodromu iranga. kai kurios gyvunu rusys patirs nepatogumu navigacijoje ir tiek. globaliniai atsilimai - atsalimai irgi nieko baisaus. paskutinis atsalimas buvo viduramziuose - na tai visuotiniai derliai buvo prastesni - pristabde ekspancija. bet neismire zmonija. o atsilimas tai dar geriau - lietuvoj du derlius imsim
DJ_LFS 2011-04-27 02:19
o dar juokingiau, kad zemeje pokyciai vyksta taip letai, kad mums dabar atrodantis atsilimas is didesnio laikotarpio ziurint atrodytu kaip atsalimas, bet mus galima suprasti, mes gi zmones, mes isradome religija, pasaulio pabaiga ir pasaulio atsilima, vaje vaje kas butu jei musu nebutu, kas vargsus nykstancius gyvunus gelbetu? Ir prie to pacio noreciau pridurti: Jei nori buti geras politikas - kaltink zydus, cigonus ir kt. del visu bedu; jei nori buti geras zurnalistas - pastoviai kalbek, rasyk apie kedi, jonaiti su jonaitiene ir t.t. jei nori buti geras mokslininkas - kalbek apie pasaulio atsilima, o kai atsibos - apie atsalima. jei nori buti geras pranasas - kalbek apie artejancia pasaulio pabaiga jei nori buti geras verslininkas - pardavinek bunkerius bukaprociams, kurie laukia pasaulio pabaigos ...
Tir4elis 2011-05-10 13:19
Ir iš kur atsiranda keistuolių sugebančių neigt net akivaizdžius faktus o_O...