Gera žinia rūkaliams – kuriami saugesni nanomedžiagų filtrai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

alkaponas 2011-05-14 10:23
Gerų žinių rukaliams nebūna šiuo klausimu, nebent, kad mete rukyti.
Giedriax 2011-05-14 11:22
dar geresnė žinia rūkalų gamintojams - rūkaliai ne taip greitai susirgs mirtinomis ligomis, taigi ilgiau gyvens, bei ilgesnį laiką kraus pelną rūkalų kompanijoms
immortallt 2011-05-14 11:38
Saugiausias filtras - nerukyk ir neknisk proto aplinkiniams.
Jomajo 2011-05-14 13:40
tikri rukaliai ruko pypkes, taigi filtrai tikriems rukaliams visiskai nereikalingi, kad pajustu tikra tabako "skoni"
gliukas 2011-05-14 13:51
oho kokia diskriminacija rukaliams..matosi kad lietuviai esat ;)
Jomajo 2011-05-14 14:23
nuo kada atvira tiesa vadinama diskriminacija?
GTRooTube 2011-05-14 14:53
Rūkaliai dažnai diskriminuoja paprastus žmogelius rūkydami laiptinėse, mašinose, lauke. Nenuostabu, kad daugelis žmonių jų nemėgsta.
immortallt 2011-05-14 15:33
Tai rukoriai diskriminuoja nerukancius. Tegul jie ruko kokioj dezej uzsidare, o ne prisiukslina gatves, papludymius, laiptines, liftus. As pvz turiu astma, mane tabako dumai ir vien kvapas labai dirgina, del ju kartais net bunu priverstas naudoti vaistus. Tai kas ka diskriminuoja ? O seip koki karta neislaikys nervai ir kai draugelis netures ka veikti, tai paduosiu i teisma koki rukoriu pasipainiojusi laiptineje. Nufilmuosiu ir reikalausiu zalos kompensavimo.
MMaarraass 2011-05-14 18:25
Nepyk, bet čia visai nusišnekėjai su padavimu į teismą. Pagal tavo logiką galėčiau nufilmuot betkurį pasitaikiusį važiuojantį automobilį ir paduot vairuotoją į teismą del to kad teršia orą ir kenkia man.
GTRooTube 2011-05-14 18:33
Jis kalbėjo apie rūkymą laiptinėje, ten rūkyti draudžiama ir kenkia kitų sveikatai.
Jomajo 2011-05-14 18:44
paduoti i teisma gali absoliuciai bet ka ir kaltinti bet kuo, rezultatai jau kitas klausimas.
Augink pats! 2011-05-14 19:48
Tabakas tabakas tabakas... Anglies filtrai, ten dar kažkokie buvo "su navarotais" filtrai... Cigaretės su skoniu, LM'as su reguliuojamu stiprumo filtru... Slimail, storos, vidutinio storio - KAM VISO TO REIKIA?... klausiu savęs to... Realiai, nejaučiu nuo tabako dūmo nieko, apsoliučiai nieko, tik nuslopintą tą norą - RUKYT.. Vat užsitraukiu kokios geros žolytės - jaučiu realų malonumą, įtraukiu daug kartų mažiau visokio šlamšto (jeigu rūkai tinkamai išlaikytą, gerai išdžiovintą ir "apcūrintą")... Tabakas vs Kanapės-- Kanapė: *Padidina pulsą+ mažina spaudimą. Kai kuriais atvejais tai žalinga, kai kuriais: vaistas *Pagerina nuotaiką (ypač sativa veislės, kurios turi stimuliuojančių savybių, išvaro visus miegus iš ryto) *Atpalaiduoja kūną (ypač gerai jaučiama, po intensyvios treniruotės, po kurios viskas dega atrodo) *Skatina apetita, greitina medžiagų apykaitą, mažina cukraus kiekį kraujyje(visi tą puikiai žino, kaip valgyt galim be sustojimo ir nei velnio nesustorėti) *Keičia suvokimą į pasaulį, įneša naujų spalvų, naujų vertybių tavo gyvenime. *Supranti, kas tai yra tolerancija, pagarba sau ir kitiems. *Su laiku supranti, kad alkoholis - toks pats tuščias dalykas kaip ir tabakas... Pradedi jausti šleikštulį nuo jo(Čia grynai man taip yra, todėl sakau, kad tai labai individualus dalykas) ir dar daug daug daug kitų pliusų, tarkim kaip: alveolių atpalaidavimas ir geresnis plaučių atsikosėjimas ir išsivalymas Tabakas: *Lengvas galvos apsvaigimas, kurio po laiko nebejaučiame *Ramumo pojūtis, nors tai tik pačio savęs apgaulė, kad esi ramus... iš tiesų, tavo CNS prislopinama ir tiek, trūksta deguonies kraujyje, smegenys žūva. Ir??? Nėra ką daugiau vardinti... Fuck yeah... Turim ką turim, žolytė - kalėjimas, o tabako pilna kiekvienam kioske )... Žmonės, kartais pagalvokit, kad visuomenė valdoma taip, kaip palanku tam tikriems žmonėms. O tiksliau, pinigai valdo pasaulį. Žolės gali kiekvienas savo darže pasėt ir prisiauginti metams, per 1 vasarą, jeigu tik moka tinkamai prižiūrėti augalą. Pyktis ima, skaitant tai. O pats bandysiu eiti prieš visą šią sistemą ir pakeisti tabaką -> kanapėmis. Principas bus toks: užsimanai cigaretės - įtrauki didelį kiekį gryno pūtalo. O mesti rūkyti kanapes, daug lengviau nei cigaretes ... Štai ir fintas, mano padėtyje - labai tinkamas ;]
Anonymous 2011-05-14 21:07
ir ka jie cia svaigsta.. visi zino, kad vezi sukelia nikotinas, o nikotinas ir skatina rukyti, tad eilinis marketingo triukas.. p.s. net neskaiciau straipsnio.. neverta.
immortallt 2011-05-14 22:09
Prisiregino tabako pramones atstovas. Pasyvaus rukymo zala irodyta, o viesose erdvese rukyti draudziama. Laiptinese taip pat. Negana sveikatos problemu, dar su savo nuorukom tersia aplinka. Bent pagaliau uzdraude rukyt papludimy, kai pamatau, tai apmetau smeliu rukancius, nors pernai tik karta temaciau, nes tie uzkasa nuorukas smelyje ir neva dingsta... Tabakas smegenis isruko jiems ar kaip ?
Violet 2011-05-15 02:41
Nikotinas nekenksmingas tiek pat kiek kofeinas
Anonymous 2011-05-15 02:44
Ir iš kur tokių žmonių atsiranda..... Dėl nikotino įvyksta mutacijos į vėžį.. Jei nežinojai tai gali pradėt domėtis, lengviausiai info surasi jei ieškosi apie el. cigaretes, kur aiškinama jog dėl vėžio niekas nesikeičia.
qzar 2011-05-15 07:58
Gal reiketu to augink pats komentarus tokio pobudzio trynti nes visur kur gali kisa ta savo zole tas pats buvo ir su praeitu jo niku .
RiMuSaS 2011-05-15 08:45
Nieko sau save motivuoji
RiMuSaS 2011-05-15 08:49
Kodel reiktu trint ? Ar tik delto, kad pas mus ji nelegali ? Zmogus bent paaiskina kodel laikosi tokios nuomones. As siuo atveju neremsiu ne vienos puses tik man butu idomu suzinot, kodel konkreciai tau nepatinka jo pasisakymai ??
Karolis484 2011-05-15 13:03
to Augink pats. Nesiginčisiu ar ka, tik pora pastebėjimu. 1 "jeigu rūkai tinkamai išlaikytą, gerai išdžiovintą ir "apcūrintą"" - pasisakymas labqai primena tai ką sako ir kitu narkotikų mėgėjai. alkoholio "gurmanas"- vertina brandinimo laiką, fermentacija, regijona iš kurio surinkta ir pan. Tabako mėgėjas irgi turi savo iškeliamų savybių (tie kas ruko pypkes, kaljanus, ne paprastas cigaretes). Esmė, kad tiek jie tiek tu bando iškelti savo produkta dėl tam tikrų savybių, ir propoguoti jį. 2 Taip, visuomėnę valdo pinigai. Savo darže gali užsiauginti ko nori, kad nevergautum korporacijoms. Lygiai taip pat tu gali užsiauginti ir tabako.