„Gaia“: pirmojo kosmose pabuvojusio klouno fotoalbumas pasauliui (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2011-06-06 08:42
Klaidelė: "didžiulius fotoobjektyvus (nuo 200 iki 800 mm skersmens)" tikrai kad didžiulius, Hubble teleskopas yra "tik" 2,4m skersmens. Apie židinio nuotolį kalba.
Gediminas Jurgaitis 2011-06-06 09:39
Teisingas pastebėjimas kolega o technologijoms.lt gėda... dauguma straipsnių su klaidomis.. būtų puslapis nekomercinis suprasčiau-rašo kas netingi, bet dabar kai nuo reklamos net braška tai chebryte galėtų ir pasistengti.
immortallt 2011-06-06 11:30
Gediinai, puslapis ir yra nekomercinis. O nuo reklamos braska, nes is kazko serverius islaikyti reikia.
martynasdee 2011-06-06 11:57
ar tai nepadaro puslapio komerciniu?
immortallt 2011-06-06 12:13
Deja ne. Nekomercinis reiskia kad tai yra labdarai ? Sunkiai uzdirbi pinigus, o tada juos visus isleidi serverio islaikymui, tam kad keli bambekliai butu patenkinti ?
blizzard 2011-06-06 15:45
Ar aš kažko nesuprantu ar čia jūs nesuprantat? 800mm yra nešiojamas objektyvas tokio dydžio Jūs man dar pasakykit kad tokie objektyvai yra maži Hubble teleskopo į kuprinę nesusipakuoji ir ant peties nenešioji jeigu gerai suprantu.. ar aš kažko nesupratau? Koks skirtumas komercinis ar ne, nueik tu į tą patį delfi pasiskaityt kokie ten straipsniai ir palygink reklamos kiekius.. čia dar padorus informacijos puslapis.. Ir išvis kur čia jūs tas klaidas matot?
RealEfect 2011-06-06 17:28
Buna keletas raidziu praleista, bet del to pykti nera reikalo, tuo labiau, kai informacija fantastiskas.Siaip nepavadinciau sio tinklapio, kaip kazkas sake labdaringu, juk puslapis ne praso skirti pinigu.Bet manau komerciniu ji tikrai galima butu pavadinti, del to, kad reklama tai nera dedama vartotoju pasirinkimu ir uz ja gaunami pinigai, nesvarbu kam tie pinigai yra skiriami, ar serveriui, ar savo malonumui, ar kokiam bananui nusipirkti, faktas tas, kad puslapio kurejai tuos pinigus uzsidirba, be svetaines lankytoju sutikimo.O kalbant apie straipsni, tai man apskritai idomu kuom cia ta kelione toki idomi, kai tokius pinigus sumoki tai tas nesvarumo busenos isbandymas ir ziurejimas per langa i zeme tikrai turetu nublankti.Manau ta pati gali patirti, stebedamas pro lekuvo langeli, skrisdamas specialiu lekuvu aukstai, aukstai, kur prasideda nesvarumo busena, bet nei tks ir ziuradamas i dangu, kai matai tas pacias zvaigzdes, kaip ir is tks ir garantuoju, kad sumoketum daug kartu maziau zaliu lyginant su tks skridimo atveju.
Nightkid3 2011-06-06 19:34
Siuo metu manau gali uz pinigus nesvaruma nebent pikiruojanciame lektuve pajust, bet ne aukstai aukstai skrendanciame Na bet kazkada Virgin vistiek prades savo skrydzius, idomu be to kad trunka daug trumpiau ar ten daug kas skirsis nuo pabuvimo TKS? p.s. Kas tas ruzavas daiktas pirmoj nuotraukoj?
kestutisz 2011-06-06 20:48
Nebėra, pataisyta. Smulkmena aišku, vietoj židinio nuotolio "skersmuo", bet trolinimui užtenka (nes kas tinka delfiams nelabai tinka technologijoms). p.s. dėl braškančio nuo reklamų portalo - kol nebūdavo lendančių į pirmą planą reklamų, adblocke pas mane stovėjo išimtis portalui, reklamos rodėsi, counter'iai sukosi, kartais net paclickindavau dėl efekto, tačiau dabar deja, esu visiškai nenaudingas autoriams.
Gediminas Jurgaitis 2011-06-08 09:23
nebejuokinkit jūs nekomercininkai su šitokiu kiekiu reklamos jūs tik serverių išlaidas pasidengiat? na tokiu atveju arba labai brangiai už servakus mokat, arba reklama pas tamstytes labai jau pigi reklamos kiekiu jei ir taip toliau tai nenusileisit delfiui
Atlast 2011-06-09 00:12
Jurgaiti, tu mums ne chebra..