Piene – iki 20 dirbtinių cheminių medžiagų pėdsakų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-08 20:42
Technologijos tik raso ir raso apie musu siandienini maista, kad net pagalvojus, paskiau nesinori nieko valgyti, kai pamatai, kad viskas pirkta parduotuveje Man pavyzdziui tas augimo hormonas kaip tik atrodo yra labai gerai, as dar turiu galimybes ir paaugti.Bet nuo cheminiu medziagu neapsisaugosi siandiena, kad ir savo viska augintum, vistiek be mesos visa laika negyvensi.Siaip palyginus kiek chemijos gauni vien is oro, tai siurpas krecia, nes mes jos gaunam daugiau, nei is maisto, tai jau tikrai, nebent kalnuose gyventumeme, tada jau kitas reikalas.
Satnamlivas 2011-07-08 22:18
Na, jei augimą skatinsi hormonais, retės kaulai ir prasidės visos kitos su tuo susijusios prabliemos Tik būtų įdomu sužinoti, kokia situacija yra su Lietuvos parduotuvių tinkle pardavinėjamu pienu... Čia, kaip suprantu, Tik Ispanija parinkta kaip tyrimo objektas.
Nerkashis 2011-07-10 09:15
Įpyliau kaimiško ir pirktinio pieno į atskirus indus. Po 2 dienų kaimiškas virto kefyru, o pirktinis prastovėjo dar 2 dienas, tada išsiskyrė vanduo ir nusėdo "varškė". Beje, kava, baldyta kaimišku pienu, skanesnė.