[ŽT] „Visi žino, bet perka: Štai blogiausias užkandis, kurio populiarumas stebina!“  ()

Padvigubina širdies ligų tikimybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Blogiausi užkandžiai, kuriuos visi perka: kaip jie kenkia širdžiai.

Iš pirmo žvilgsnio mėgstami desertai – bandelės, keksiukai, sausainiai ir kruasanai, saldumynai gali atrodyti nekenksmingi. Tačiau iš tikrųjų juose yra konservantų, skonio stipriklių, kvapiųjų medžiagų, cukraus ir transriebalų, kurie ypač pavojingi organizmui.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Lietuvos apžvalgininkas: „Aukščiausios kokybės 3in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir mėgėjams, ir profesionalams“ (Video, „VEVOR MIG-200/250“)
9647 5

Nuostabios kainos

Specialūs kuponai

Galioja iki 2025-07-21

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

12 mėn. garantija

Išsamiau

Transriebalai yra hidrinti augaliniai aliejai. Jų dideliais kiekiais randama pramoniniu būdu gaminamuose produktuose – greitame maiste, padažuose ir kepiniuose.

Šios medžiagos prisideda prie MTL cholesterolio („blogojo“ cholesterolio) padidėjimo. Dėl to susiaurėja arterijos, o tai žymiai padidina širdies priepuolių ir širdies ir kraujagyslių ligų riziką.

 

Pasaulinės sveikatos organizacijos atstovai įspėjanet 2 % paros kalorijų normos transriebalų pavidalu padvigubina širdies ligų tikimybę. Kaip alternatyvą rinkitės batonėlius su uogomis ir vaisiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(2)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: