Molekulinė gastronomija? „Microsoft“ technologas kulinariją perkėlė į kvantinį lygmenį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2011-09-21 00:30
Nu baisiai įdomu būtų pavartyti!
kionig 2011-09-21 01:09
Nu va, apie vakuuminį virimą nieko nežinojau - reiks pasiskaityt
punktyras 2011-09-21 08:35
Gal bendradarbiavo su Heston'u Blumenthal'iu? Jis irgi panašią filosofiją išpažįsta ir yra „molekulinis kulinaras“. Apie vakuuminį maisto ruošimą rodė per Discovery Science. Tikrai įdomu.
romienas 2011-09-21 08:46
Na vien nuotraukos įdomios
Mauras Klajoklis 2011-09-21 10:30
Na pdf'ų pilnas internetas, bet faktas kad popierinę būtų maloniau pavartyti. Tikrai suintrigavo, nieko nebuvau apie knygą girdėjęs, reiks pasidomėti