Ilgaamžystės paslapčiai įminti iššifruota 115 metų moters DNR

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mindset 2011-10-17 12:48
Kelios desimtys metu ir uzdraus poruotis tiems kas turi kokiu DNR defektu... NWO
ashirviskas 2011-10-17 17:08
kodėl taip galvoji?
Wolfy 2011-10-17 20:32
Belieka laukti injekciju DNR, kurie pades mums ilgiau gyventi ir maziau sirgti.
Manvydas 2011-10-18 00:02
gi pats jis parase - NWO gale savo sakinio.
Mindset 2011-10-19 14:08
O po 3 metu neberasti vietos kur masinos pasistatyi, po 5 lietuvos kaimuose grustis kaip japonam tokijuje, po 7 nebegaleti ramiai nusipirstelt kad i tave nepazvelgtu 100 zmoniu po 1000 metu verkti kaip atsibodo gyvent... Humanoidai laboratorijose tik kuria kuria slamsta o apie pasekmes nepagalvoja...
Pumper 2011-10-19 14:13
Ilgaamžiškumas būtų su nevaisingumo priedu, nes kitaip vietos labai greit pritrūktų pasauly. Kiek teko žiūrėti sci-fi, tai visada taip ir būna filmuose/serialuose.
Mindset 2011-10-20 10:30
Tai visi "nemirtingi"(nieko amzino ner) ir visi nevaisingi. O kas tada po katastrofos? Ar butu tik nemirtingas korumpuotas elitas vadovaujantis vaisingam auksiniui milijardui? sci-fi utopiniai pasauliai paremti auksto lygio etika ir tarpusavio supratimu - dalykais kuriu si gyvuliska humanoidu rase dar ilgai nepasieks, o kas pasieks tu bus tik vienetai.
Nightbringer 2011-10-22 21:49
Mano manimu, silpnaprotystė atsiranda ne dėl amžiaus, o dėl įdiliškos senolių gyvenimo būdo. Argi nekeista, kad žmonės paprastai laikomi pilnaverčiais tik iki tol, kol dirbą? Ar jūs žinote koks tipinis pensininko/senolio gyvenimas? Ar niekados nepagalvojote, kodėl būtent pagyvenę, o ne jauni žmonės pasiekia karjeros aukštumų, jei su amžiumi, jų smegenys tik degraduoja? Žmonės yra tiesiog pasmerkti specializasijai. Smegenims pastoviai reikia įvairapusio darbo, kad jos nepradėtų vienaip ar kitaip degraduoti. Netgi tokie''hard-wired" procesai, kaip socialiniai įgūdžiai/bendravimas sugeba būti apleisti ir galop visai sunykti (nerds?). Tai ką kalbėti apie "specializuotus" įgūdžius, kuriuos retas tesutinka kasdieniniame gyvenime? Pripažinkite, netgi matematika, daugumai yra visiškai nereikalinga kasdieniniame gyvenime. O net kai kur ir darbe, tai galima paversti į monotonišką ,,kelių formulių" naudojimą. Ir nemeluokite sau, kad su laiku neapsileidžiate ar stengiatės visapusiškai save tobulinti. Disciplinos stoka- štai kur tikras silpnaprotystės padarinys. Smegenys tiesiog yra per daug išsivyšusios, kad taip degraduotu. Beje, pastaruoju metu, man kyla abejonių ir dėl fizinės būklės degradacijos ir kiek tai yra susija su senatve, darbu, bei tingėjimu sportuoti. Dar vienas dalykas: liudijimai, kurie prieštarauja man. Jos galėčiau paaiškinti pscihologijos mokslu. Bet dėl laiko stokos, aš tai paliksiu kitam kartui (jei kas nesutiks su manimi).