Viena įspūdingiausių Antrojo pasaulinio karo slaptų operacijų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kurmis 2011-11-03 19:49
Primena norvegų filmą "Max Manus", kuris ir kovoja prieš nacistine Vokietiją savo šalyje labai panašiais argi netgi tais pačias metodais. Prieš tai filmo herojus buvo apmokytas pačių britų.
Nerkus 2011-11-03 20:14
jei gerai panemu tai anglai per sita operacija susprogdino prancuzu laivus kartu su prancuzu jureiviais.
enternald 2011-11-03 22:59
Kiek pamenu Viši Prancūzija buvo pavaldi 3 reichui, tai prancūzų kariuomenė ir laivynas pakluso okupantų kariuomenei. Toks jau tas karas.
Absoliutas 2011-11-04 01:01
kiek pamenu ruseliu propoganda, tai rusai VIENI kariavo ir nugalejo vokiecius
Talkatif 2011-11-04 07:49
Šūdstraipsnis. Jei jau rašot apie įvykį, tai ir rašykit apie jį, o ne anonsuokit filmuką. Kino anonsų portalas ... Pagal antraštę tikėjausi įdomaus straipsnio, o gavau mazgote per snukį. Toli pažengė mūsų spauda. Kitas specializuotas krepšinio portalas išvis pradėjo rašyti vieno sakinio straipsnius - "Romanovas pasakė tą ir tą". Tai dar technologijom.lt yra kur "tobulėti".
kionig 2011-11-04 11:01
Reiktų pastebėti, kad straipsnis atėjo čia ne parašytas technologijų.lt redaktorių, o perspausdintas iš diena.lt, kur to portalo autorinės teisės. Jei nori reikšti nuomonę, tai reišk ją tikriesiams autoriams, o ne piktinkis komentaruose, kad kažkas jau nepatiko. Beje, piktindamasis komentaruose straipsniu kokybės TIKRAI NEPAKEISI, todėl tokias nuomones siūlau rašyti atitinkamai. O iš tikrųjų niekam neįdomu, kas kur ką parašė. Yra tai kas yra, ir reiktų mokėti vertinti ne vien per pesimizmo prizmę.
Talkatif 2011-11-04 12:28
Prie ko čia ta diena.lt? Neskaitau aš to šūdsaičio. Ir kam tie apgailėtini pasiteisinimai? Sudarote vaizdą, kad labai prisidirbę ir kalti jaučiatės dėl šūdstraipsnio patekimo į technologijos.lt Nesiteisinkit ir viskas. Patys suprantant, kad į savo portalą prikišate svetimų šūdžinių. Kodėl tai darote, visai kita tema. Bet faktas, kad tai darote. Ir turėtumėte puikiai žinoti, kad ne visiems patinka intelektualinis Š (arba G, kaip kam patogiau). Nereik vaidinti prabangiausiais rūbais apsitaisiusio karaliaus, nes akivaizdu, kad jis nuogas. Yra kaip yra. Ištikimiausi lankytojai iškentės šio portalo Š (arba G). Bet jie yra žmonės, ir jiems kartais pratrūks kantrybė, ir jie kartais išsakys, kad karalius ne tik nuogas, bet ir apsišikęs. Būkit pakantūs savo skaitytojams, nes jie dar labiau pakantūs jums patiems. Nors skaitytojams labai skaudu matyti totalinio Š plitimą visomis informavimo kryptimis. Net dėl kažkokių išlikimo priežąsčių, to Š tvindymą į technologijos.lt Bet vardan grūdų, jie iškentės tą Š.
kionig 2011-11-04 20:33
Ne, jie ne žmonės, o bambekliai. Tiesiog jei būtų žmonės, tai atrodytų kiek kitaip ir daugiau supratingumo išreikštų, nei bumbėtų visada, kad tas ir anas blogai. Pakantumas skaitytojams ? O čia va dabar imk kaip gudras ir įtik tokiems bambekliams, kuriems visada viskas blogai. Manau daugiau mažiau, ši sąlyga yra tenkinama. Ir žinai ką ? Iš šalies atrodo, kad tai tipinis delfi komentatorius rašinėja apie snukius, apie Š teorijas(matyt, tamsta pats būsi tokios teorijos specas) ir tuo labiau viską apjungia į vieną, bei gaunasi eiliniai bambesiai, kurie nieko nepakeis.
Tir4elis 2011-11-07 15:20
Kaip ten bebūtu, bet konkrečiai šio dokumentinio dar matęs nebuvau tai vis tiek dėkui, už įdomios temos priminimą .