Kaip veikia anestezija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NemokuSkaityti 2012-02-28 13:42
Skaitydamas straipsnį tikėjausi perskaityti kaip jie veikia (pavadinimas...) ir po visų įžangų 3 sakinių pastraipa apie tai kaip mokslininkai nėra tikri kaip jie veikia. Jei kas nors pirma skaitot komentarus tada straipsnį, tai nesivarginkit skaityti straipsnio, nes trumpai tariant: nieks nežino.
Gediminas Jurgaitis 2012-02-28 20:00
eilinis technologijos.lt straipsnis... kazkuriame forume jau skaiciau palyginima "straipsnis kaip is technologijos.lt" negi jums mieli technologai nerupi jusu svetaines straipsniu kokybe??? gramatines klaidos kiekviename straipsnyje, o apie stilistika tai jau nesneku jei kas versta is kitu kalbu, tai vertimas google translate lygio... pavadinimai kaip pigiame bulvariniame laikrastuke na.... gerai, kad sia tema neturite konkurencijos tai galite sau leisti negerbti skaitytojo
blizzard 2012-02-28 20:21
top 2 pasiteisinimai šia tema: 1. Mes negalim taisyt klaidų nes nucopypastinam straipsnius iš kitų šaltinių ir neturim teisių taisyt klaidas. (reiškit pretenzijas jiems) 2. Mes daugiausiai komentuojam tokius straipsnius, todėl mums labiausiai juos apsimoka ir dėti. Kokybė? kur Lietuvoj matėt kokybę? Apmaudu kai kokybės tenka ieškoti sunkiai randamuose bloguose, bet ką padarysi, kaip sako "kas ieško - tas randa".. p.s. Pastaruoju metu pastebiu kad vienintelis konkurencingas dalykas šio tinklalapio, tai yra būtent internetinio adreso pavadinimas. Bene 90proc. visų čia pateikiamų naujienų galima rasti tame pačiame delfyje ar balsas lt. Chebra pykit nepykę, bet tiesa akis drasko..
Arthuras 2012-02-28 22:40
Manot, kad galit padaryt geriau? Kurkit patys. Vienintelis būdas kaip jūs galite paskatinti šį(ir ne tik) portalą geresniu - neskaityti, jei nepatinka. Nepamirškite, jog jūs už jį nieko nemokate.
blizzard 2012-02-28 23:02
Matomai kad galim jeigu kyla nepasitenkinimo banga jau ne pirmą kartą, dabar aišku pasakysi eikit ir kurk, tačiau aš neturiu verslo įdėjos iš to uždirbti arba neturiu intereso kurti tam kad kažką įrodyčiau, aš esu eilinis šio portalo skaitytojas, todėl neprivalau kažko kūrti norėdamas įrodyti kad portalo pateikiamų naujienų kokybė krito ir vis dar krenta.. Kad ir dabar rašant šį komentarą pasižiūrėjus į kairėje pusėje esančią skiltį "jūsų požiūris" matau ne ką kitą kaip reklamą ir kvailus straipsnius, na nebent Čekuolio interviu..